Thursday, March 26

minggu melakukan dosa

ish3....kalo bace tajok entry kali ni mst rase thrill bukan elly ni..LAKUKAN DOSA.
tapi normal la kan setiap hari setiap insan mst akan melakukan dosa walaupon secubit cuma...
ok entry kali nk cte la cket pasal penganut2 stdio jsb,ukm,bangi,selangor..(specific la cket ok.nti tkt penganut len spertinya studio ukm kl dan cheras,studio usm,studio upm dan STUDIO R terase.huhahuha!!)
kali ni pnye entry ayt2 saya berbaur kpd perkataan2 dosa ok....ulangan berbaur kpd dosa ok (ish.kau ni x reti kew nak wat solat taubat.x abs2 mendosakan diri.!!to SESAPE YG TKUT UTK MEMPLUS2kan DOSA SILE BERAMBUS DR ENTRY NI!hahaha!!)mnggu ni boleh dikatakan every 1 minit mulut ni rase nk mengeluarkan ayt2 mengumpat bershame2 rkn2 juga 2nd yr stdio..(i2 maknenye kau x ley thn godaan syaitan.kau pg skrnk solat taubat!lalala~~)

ok elly kau mulakanlah cte2 dosa2 kau ni boleh x??hahaha...ok la saya stat berkarangan umpatan previous bersama2 rkn mengenai prangai penganut2 AGAMA STUDIO ni

BAHAN DOSA PERTAMA:

SUBJEK studio ni mmg da lali la kan ngn penganut2 architecture...
(yg bukan archi tolong jgn bace ok.suh2!)
so formula yg nk disampaikan ayat ats ialah studio+penganut architecture=kerjasama
ok catat la kat diary formula ni ok...saya sgt x phm knape la ade JUGAK manusia yg susah sgt nk idop secara bercooperate sesame sndri..aish2...pelik bin ajaib bin lampu aladdin bin magic mondo betol dunia ni..
cuba kau bayangkan ble part nak wat site model yg besar dabak mcm aflin shauki 2...ade kew patut batch yg ade 210 org student(ok sy cube bohong ok).14 ORG (bukan angka sebenar) hanye 2+3 org sje yg bertungkus lumus dan tulus menyiapkan ia.cube kau pk.cube kau pk??!itu baru 1 cnth ok.kalo saya PLUS2 lg 1001 cth ketidakkerjasamaan 2 page rse2 nye x enough2..isk3 ape ke biol kew bangsat pnye idop kat stdio kalo cam ni la smpi grad huh??!!!!!...(kan saya da ckp entry ni berbaur kpd ayt2 dosa)

cubalah jd spt WONDER PETS cket..(wonder pets2 kami dtg,mbantu ank swan dlm kesusahan,kami x besar dan kami x kuat ble bkerjasama semua jd mudah yeaaa!!)
see2 haiwan pown tahu nk bercooperate...


BAHAN DOSA KEDUA:

berdasarkan pengumpulan bahan umpatan ngn geng umpatan (fza,nisa,NUAR,kak dayah,kak dayla)(nuar perlu diboldkan!!hahaha), nape la ad saorang wanita di dlm studio JSB ni bengkek dan hina(ayat dosaan seterusnya) yg mana die slalu mlakukan perkara yg mensakitkan jiwa raga rotan..(nk mencapub cket,product desgn final sy adlah rotan ok..antare punca menokoktambhkan ayt rotan di
ats..lalala~~).
Antara perkara yg wanita i2 lakukan spt membanggakan diri di shout out ym,mengluarkan kata2 kesat dan mghinakan ttg studio di ym juga fb,memburuk2kan life d studio kpd rkn2 len d fb, dan sbgnya yg rse MCM DLM NERAKA.(ayt ini adlah copy paste dr ayt wanita tersebut.wutdehel!! yg x puas hati nye np la wanita tersebut menstatemenkan bhw stdio ni mcm neraka!!y?y?y?
saya pulak yg berase geram..!!ok elly stop cte mengenai wanita pertama ini.menci i nk taip2 lg abaout her...


BAHAN DOSA KE3:

ni cte psl wanita juga..tp wanita yg len pulak...wanita yg seterusnya ini pown 2x5=10 jew attitude die dgn d ats..
cube byg kan lg.ade kew patut wanita ni meghalau rkn2 taulan nye dr mengtidur d bilik kolej nya dan rkn2 i2 terpaksa kluar pg tdo kwsn yg luar dr kolej tersebut...
hinanya wanita itu krna snggup menghalau rkn2 sendiri dgn cuma alsan rkn2 ini tdk melakukan kerjaan di stdio,..sedangkan rkn2 ini dah melakukan kerjaan mereka
(hey wanita kau tahu x rkn2 mu ini x ske meriak2kan diri mereka ble melalukan kerjaan!!!ape kew ngongek kau ni wanita!!<--ayt dosaan ke3)
saya rase sgt terhina ble mendgr cte yg dah lapok ni drpd shbt2 umpatan...rase nk flying kick jew wanita tersebut!wutta!!dush2..!!
sanggup btol die melakukan perbutan yg terkutok i2 kpd rkn2nya..(bg saya i2 perbuatan terkutok krana x de LANGSUNG PRASAAN HORMAT KPD INSAN YG BERGELAR KWN!!)



sebenarnya byk lg karya2 umpatan saya dan rkn2 taulan.tp x lrt nk taip kesemuanya..ckp bukan 3 bahan dosa ni.x mau da tmbah dosa!nk insaf,nk insaf.hahaha~~
"elly kau ni bru msk entry ke-2 dah meletakkan unsur2 yg sgt evil...isk3...x chill la cmni blog kau..
"
ok rkn2 sekalian sbg pengajaran la kan terhdp entry kedosaan saya ni saya nak bg la bbrapa advice cket ok....


+idop bermsyarakat d stdio ni jaga lah manner elok2 ok.jgn smpi ade
rkn2 kte rse cm nk bkar jew mke kte ble nmpk mke kte!i2 krenye da thp
kritikal sgt la pngai diri 2..!!


+idop d stdio mst la shame2 kongsi susah pyh dn suka ria.tolong la jgn
SELFISH
hebat sgt.ape kau egt besh sgt kew MENSELFISHKAN diri ni.
x besh lngsung ok!!

+saya ingin menyeru spya jgnlah melakukan perkara2 yg sgt hina kpd rkn2
seperjuangan kte.(tp kalo nak ngumpat cket psl ketidakpuasan hati ats kesalahan
mereka ape salahnye bukan??nmpk sgt kau buat prangai 2..hahahah...



ok ckup la mentaip2 entry yg dosa2 ni....ok saya nak solat taubat jap...byk nye dosa kat entry ni!!hahaha...

Monday, March 23

ok!mari mula mengarot

mari kte bercerita psl gadis di ats ok(gadiskah kau??mmg kau gadis la ok)

gadis di atas ini bernama elly ok...die study kt ukm/national university of malaysia
(kpd sesiapa yg x phm la bukan terhdp apa barang 2 ukm) ok move on..
gadis ni adalah architecture student...die ni teramat la cantek menarik tertarik dan x reti malu nk memuji diri sendiri di khayalak rmi (ok2 stop meriak2kan diri di entry ni??)

ok jom kte cte pasal activity die kt ukm...elly sgt la dan teramat la suke merempitkan diri
di jalanan2 ukm..(ape die ingat ukm ayh die punye ke huh??)
sepjg kerempitan die kt ukm ni pak guard x pnah plak nk menyaman atau flying kick "wutta" atau menjerit2 "kau elly meh sini ak nk menyaman kau..!brani2 kau merempit kat ukm kebanggaan kak pah ni"..(apa kau mengarot ni huh??)..sbg kesimpulan nye elly ni nk ckp la guard ukm sgt baek.(cewah puji pak guard nmpk??kau jth hati kah kat pak guard??)

ok kte move on plak cte len,..elly ni hobby die ble blek umah ialah menjahanamkan kereta ayahnya..
(oh2!!i like2)..ble da bowink rempit kt ukm die mule la mendrift kan diri di area2 rumah lak...
"ayh ampunkan ank gadis mu ini yg tlh byk menjahanamkan keretamu"
saya rase amt berdosa menjahanamkan kereta en mohd jiwa sepjg idop ni...
antara kerosakan dan kejahanaman yg telah dipraktikkan oleh cik elly ni

mencalarkan bumper kereta en mohd jiwa

melanggar divider jln

memecahkan tayar

mencalarkan pintu kereta

kejahanaman seterusnya akn dilakukan pd musim akn dtg ok...
(oiii kau elly ingat kereta en mohd jiwa 2 beli dgn rm2 je kew huh??)
patut la pown ayh saya x bg beli kereta...ank die sgt ganas mendrive..isk2 twok tol
ank sape ni??

ok saya sebenarnya bru nak jinak2kan diri kt blog la...
so x berapa hebat sgt la kan utk mengarot2 di entry ni..
(hey kau elly nape layout kau ni ke'pink'gan sgt??bknkah kau x ske pink??)
ok xpe kte abaikan ttg layout ni dlu..
ok rasenye progress design cam x jln je sbb nk wat blog ni..
(haha..jahanam kau blog...brani kau mempersia2kan masa aku drpd mengdesign!wutta!)
ok rasenye nak sambg mendesign la...len kali saya mengarot2 lagi ae...huhu...(menci kau blog!)..