Monday, March 23

ok!mari mula mengarot

mari kte bercerita psl gadis di ats ok(gadiskah kau??mmg kau gadis la ok)

gadis di atas ini bernama elly ok...die study kt ukm/national university of malaysia
(kpd sesiapa yg x phm la bukan terhdp apa barang 2 ukm) ok move on..
gadis ni adalah architecture student...die ni teramat la cantek menarik tertarik dan x reti malu nk memuji diri sendiri di khayalak rmi (ok2 stop meriak2kan diri di entry ni??)

ok jom kte cte pasal activity die kt ukm...elly sgt la dan teramat la suke merempitkan diri
di jalanan2 ukm..(ape die ingat ukm ayh die punye ke huh??)
sepjg kerempitan die kt ukm ni pak guard x pnah plak nk menyaman atau flying kick "wutta" atau menjerit2 "kau elly meh sini ak nk menyaman kau..!brani2 kau merempit kat ukm kebanggaan kak pah ni"..(apa kau mengarot ni huh??)..sbg kesimpulan nye elly ni nk ckp la guard ukm sgt baek.(cewah puji pak guard nmpk??kau jth hati kah kat pak guard??)

ok kte move on plak cte len,..elly ni hobby die ble blek umah ialah menjahanamkan kereta ayahnya..
(oh2!!i like2)..ble da bowink rempit kt ukm die mule la mendrift kan diri di area2 rumah lak...
"ayh ampunkan ank gadis mu ini yg tlh byk menjahanamkan keretamu"
saya rase amt berdosa menjahanamkan kereta en mohd jiwa sepjg idop ni...
antara kerosakan dan kejahanaman yg telah dipraktikkan oleh cik elly ni

mencalarkan bumper kereta en mohd jiwa

melanggar divider jln

memecahkan tayar

mencalarkan pintu kereta

kejahanaman seterusnya akn dilakukan pd musim akn dtg ok...
(oiii kau elly ingat kereta en mohd jiwa 2 beli dgn rm2 je kew huh??)
patut la pown ayh saya x bg beli kereta...ank die sgt ganas mendrive..isk2 twok tol
ank sape ni??

ok saya sebenarnya bru nak jinak2kan diri kt blog la...
so x berapa hebat sgt la kan utk mengarot2 di entry ni..
(hey kau elly nape layout kau ni ke'pink'gan sgt??bknkah kau x ske pink??)
ok xpe kte abaikan ttg layout ni dlu..
ok rasenye progress design cam x jln je sbb nk wat blog ni..
(haha..jahanam kau blog...brani kau mempersia2kan masa aku drpd mengdesign!wutta!)
ok rasenye nak sambg mendesign la...len kali saya mengarot2 lagi ae...huhu...(menci kau blog!)..





No comments: