Thursday, April 30

FOOD DELICOUS,ENAK,DISUKAI RAMAI

saya amat tergugat setelah membaca entry both my senior kak aida and kak fara.entry semua pasal makanan daaa...apa ni??malam2 cerita pasal makanan.lapar tahu tak?krok krek krok krek bunyi perot berkonsert bile tengok mereka punya entry.bila duduk kat bilik ni amat malas nak pegi keluar makan.tapi bile duduk kat studio amat pulat rajin dia nak keluar pegi makan!napa tah..macam macam tempat pegi.NIMS la, CEK PAH la,MAPLEI la,apa lagi tah tempat jalan2 cari makan dah lupa.sekarang otak ingat makanan yang mereka berdua ceritakan tadi.ok.nak mengoggling jap food yang sangat tasty!ngaappp..
........................................
........................................
........................................
........................................



mak aih.choclate cake.!ngap.amek kau!



ni favourite saya.char kuey teow!sedap siot


cari ice blended mocha.ice cream pulak yang ternampak.belasah je ar!


aish.tetibe teringat pizza hut time bufday mao!nak lagi!


sememangnye sushi sangat enak!chef tu pon naik thumbnail die tahu!


ok sudahla!thanx kak aida and kak fara.memberi sedikit kekenyang di perot saya dengan hanya melihat makanan melalui blog kamu semua.harhar.ape ni boleh plak kenyang tengok makanan je!gila ape elly ni??harhar.tak pon sebenarnya.


ok sekarang boleh sambung keje!keje menidurkan diri.hari ni malas benar nak touch up design.esok baru start ok.harhar.gud nyte.titow


3 comments:

aida said...

heh.. eskem tu sama lar... mane aci!!

daylachan said...

kek cekelat xske...
yg len sume dap
haha

eLLy said...

kak aida:alamak..yekew..x pasan..nak perlukah tuka eskem 2??kahah

kak dayla:hehe..terliurkha??