Wednesday, April 29

MATHEMATIC ITU MUDAH

hebat no elly tu.dia boleh post title entry mathematic itu mudah.bukan bukan.bukan itu maksud saya.maksud yang tersirat ialah esok exam math bakal dijawab dgn mudah lar.aik?lagi hebat bunyian ayat tu.bukan.bukan.maksud saya soalan math telah dibocorkan sebab itu lah cik tengku suehaily mohd jiwa berkata sedemikian.(ini kalau KJ aka ketua jabatan baca ini mesti dia saman Pn Matematik.tak mungkin dia baca lar.dia mana main blog2 ni.harhar).kalau mahu tahu hari ini Pn Matematik telah sepenuh hatinya memberi question hint math (atau lebih tepat soalan bocor math secara drastik lar) kpd student2 architecturenya.ulangan student2 architecturenya.(yang engineering student jgn berharap korang semua nak dpt soalan bocor ye.harhar.tersentap mereka)


Pn Matematik lecturer ketiga yang telah mengeluarkan soalan bocor yang secara drastik pernah saya ketemuk.sayang beliau lebih.muahmuah.flying kiss sikit pada beliau.Before this En Tbb merupakan lecturer pertama yg bagi soalan puncture (lebih tepat lagi bocorlah) utk exam paper.mahu tahu.??mahu.mahu.beliau bagi kami 100% soalan TBB yg memang keluar exam.repeat 100% ok.100% ok.syok uuuu.lap u En Tbb.flying kiss juga.muahmuah.harhar.



Kembali kpd tajuk asal.mathematic itu mudah.memang la mudah sebab nya soalan yg bakal menjelma esok hari sudah tahu bukan hintnya.??mari2 tengok hint soalan math esok:

#function
#dy/dx
#diffrential equation

-intergration factor
-separable


"eleh setakat tajuk je pe jadah nya soalan bocor.tak peduli pun
".kata si kosong.eh2 kamu ingat Pn tu bagi begitu sahajakah?tidak.tidak.beliau siap memfotocopy lagi soalan mid term dan jawapannya sekali baru2 ini.apakah motif?ya motifnya soalan mid term itulah yang bakal terkeluar dan terjojol pada paper math keesokan harinya.yes2.tak payah study macam nak gila malam ni.!!harhar.eh sikitnya soalan math kau?sapa kata sikit ada lagi la hint dia.meh2 tengok lagi.


#homogenous, page 68/69-c1&c2
#solve intergaration
-single integral
-double intergral
#washes, page 392

#pulley,page 50
#triple integral, page 1063



see see.kan saya da cakap.memang direct hint yang kami sestudio dapat.beliau siap bagi page lagi tu tahu.every page tu ada soalan yg mmg keluar exam esok.harhar.flying kiss lagi kat Puan.muahmuah.tahu atau tak mau tahu saya tetap mahu memberitahu juga bahawa sesiapa di kalangan pelajar2 matrik yg mahu mendapat soalan punture(bocorlah) secara drastik marilah memilih cos architecture.mari.mari.saya mempromosikan architecture di UKM.(ala setakat soalan bocor math ape aku kisah)saya tak peduli orang itu nak cakap cam tu.tapi kan.tapi kan.kamu semua yg telah memilih cos architecture UKM hanya akan berbahagia sahaja utk exam subjek.kerana apa ye cik elly??kerana subjek design kamu takda nye nak dapat hint mcm math.jgn harap,jgn mimpi,jgn berangan la nak dpt!no.no.no.design memang subjek membunuh!.aik ni da keluar tajuk ni??ok2.tak mau cerita design nanti terbunuh.!kahkahkah.(napa gelak??)itu bukan gelaklah.itu bunyian tangisan(motif??).biarlah diri ini saja tahu.T_____T...



eh2.nak bertanya bolehkah cik elly??--ya apa salah nya cik suehaily..cik elly kamu dah abes berstudy math kah.??----alamak belum lagi nampaknya cik suehaily---encik blog dapat membantukah esok hari utk menjawap math??----sudah tentulah tidak...----kalau begitu saya selaku cik suehaily nak menyatakan nyah kau blog.!!!pergi kau.pergi.aku nak study math!bajet da study byk pulak.ok masa dah time.ayuh berstudy.ayuh.harharhar.



macam inikah soalan exam esok??kahkahkah.hopefully.mimpilah kau!


6 comments:

Adian said...

hmm jaga2 penulisan nanti sem depan korang xdapat lagi hint2 exam. hehe

eLLy said...

huhu.hehe..ok2...kj baca kew blog?

fara-D said...

adik ku, btol ckp adian, jaga-jaga sket penulisan. penggunaan nama sebenar agak berisiko tinggi, tambah2 kalo melibatkan org atasan dik...

renung-renungkan...slamat beramal!
erk?hahaha

eLLy said...

huhu..nasihat yg bek..baik senior..

fara-D said...

goooood girl! hehehe

eLLy said...

ok.thx2...nasihat yg ditegur perlu diambil kira.harhar