Wednesday, April 22

VIDEO YANG SGT BESH!!

pagi2 buta pkl 9.06am ni nak continue lagi memblogging (sy mcm da addict nk memblogging hahha.padahal x la sgt pown).nak continue lagi kisah2 spjg 1 month x de prasaan nak memblogging i2 ari punye lpas...(mcm mamak pnye ayt!)sepjg xde hati memblogging i2 ari sy telah dirasuk dgn pelbagai rasukan dan hasutan (ayt msk dirasuk s*#%n la plak) oleh pelbagai kaum dan etnik(tpu2!)

sy telah terpengaruh dgn pelbagai mcm video yang sgt Besh dan Menerujakan..haha(bkn video porno ye rkn2!huhu~)video2 i2 lebih berunsurkan ciri pengetahuan ke pe tah.(tp x de la pengetahuan sgt.ia lbey kpd dance la elly!blaja kew x blaja ni.g blek tabika skrnk!haha)ni semua angkara SENIOR2 punye pengaruh tahu?contoh senior2 i2 adalah kak fawa dan juge kak alyaa(isk3 x psl2 da jual nme senior sy ni!hahaha).


video yang di maksudkan i2 adalah dance2 dlm muvie STEP UP 1 dan dance video WONDERGURL-NOBODY...taw x mereka berdansa sgt la melatop mak ckp nyah...haha!mksd die sgt besh la.bkn la smpi nak kne bom2 cm2.bang bang boom.tidak,tidak.ok sy ngah mengtry utk mengupload vdeo2 tersebut ok...


;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;



dan setelah try2 mengupload video2 2 sy Sgt berasa tensyen dan mawa ke apetah!!!mmg @#$%^&*() punye blog!!...lpas ni aku x maw da memblogging!!mawa ni..mawa ni!!ARGHH..dush2 blog!kasi flying kick!wutta!!apasal la x ley nak upload video.kau ade penyakit sawan kew huh!jwb skrnk nti aku penggal kepal wat msk gulai kicap bru taw!dan pg ini perasaan tensyen telah timbul akibat x dpt nak upload video yg cam besh!!dan x de mud nak memblogging.da xde ati nk upload video!ok sekurang2nye kalo xde ati nak upload vdeo sy nak upload pix2 yg berkaitan vdeo 2 ok kowt.haha..

final showcase step up dance
dance ni sgt besh!



sgt besh x egt dunie dance dornk!




wondergurl-nobody
dorank dance sgt cute mcm sy tahu!!

semua pown cute mcm sy tahu!

da la menci kat entry kali ni.xley nak upload video.suh2 kau blog.menci utk waktu ini..hahaaha.ok nak g stdio melakukan assgmnt sj dan berjumpa jejaka i2.hahaha.gatai no elly..berjumpa d entry seterusnya

No comments: