Tuesday, May 26

bersarang punye entry

kahkahkah....sarang spider,sarang tebuan,sarang harimau,sarang kambing semua ada kat blog elly ni.berapa tahun dah tak post entry.kali ni entry sempoi ar.malas nak update panjang-panjang.

semalam hari memintak tulun senior for installation.anuar dengan kak dayla sudah balik ukm.thanx thanx i appreciate bantuan kamu semua.kak aida also turut membantu.WORKSHOP RUMI XXI's installation is one thing that complicated to think.(tumpang lalu speaking sebentar harhar).yesterday kami semua banyak mengeluarkan idea-idea bernas dan beras.dari landslide menuju ke global warming.sangat jauh perbedaan itu.

please read RUMI INSTALLATION's brief below.



dah baca.no.saya tahu mesti tak baca.ok tak pe.meh saya explain secara tak detail.the requirement ask us to install about issue that tragic or memorable and need to show our silent protes towards the issue.so RUMI bagi syarat-syarat requirement installation tu seperti tidak kurang 3x3x3 m/sq and materials metal sheet,cardboard/paper and another 2 material.wah bersyarat ye kau uitm.pirahhhh.... menurut senior-seniorku mengatakan workshop
sebelum ni tak ada pun nak bersyarat bagai material.tah tah kau uitm da siap installation yang dah ada material tu.kahkah.pastu kat brief yang kau post mula-mula bagi 2.5x2.5x2.5 m/sq alih-alih kat website tukar 3x3x3 m/sq.cam !@#$%^ je requirement..ex-classmate saya from Alfa pun cakap RUMI sangat mengSTREESkan.walaweh memang pun.,ni kalo members RUMI baca entry ni mesti diorang bakar blog ni.harhar.kau bakar aku saman.!(evil evil harharhar)

cukuplah sumpah serenah mereka.yang dapat pahala mereka,saya dapat dosa.harhar.masyallah sedarlah diri sikit.apa-apa pun kami first year and seniors sedang bertungkus lumus for preparation RUMI.insyallah kami first year akan bawa delegasi UKM dengan bangganya dan mengharumkan UKM.aceh ayat cannot go betul.thanx to all senior yang membantu kami.sesiapa senior yang ingin membantu kami silalah hadirkan diri di studio mentzelia@studio first year sebelum 7jun ni.we need your help sangat-sangat.


nak pi mandi.dah busuk semacam ar katil hari ni.harhar.(entry ni terlebih speaking sikit akibat dari explanation kat BEH untuk installation melalui email.poyos ar elly.harhar)

No comments: