Wednesday, May 13

design project juniperus members

hari ini external day bakal menjelma...dan hari ini juga kami 1st year nak balik rumah sekejap setelah berbulan-bulan tak balik T____T before berstart semula preparation workshop rumi uitm.dah lame tak update blog sebab terlampau busy sgt sgt di hari yg lampau.wuu sungguh penat.lari marathon pon tak sepenat camni sekali.sgt penat dan nak mengadu kat ibu bile balik rumah kang!cakap pasal ibu balik ni nak bagi hadiah kat ibu sempena hari ibu.happy belated mother day ibu!tak beli hadiah pe-pe lagi.nak beli ape ye...hurmmm tak pe nanti pikir.(sambung citer arh!ni da melalut ke tajuk sebenar ni.huhu..)

ok kenapa saya mengpost tajuk design project juniperus members ya??huhuhu.bukan nak bercerita pasal project high rise ataupun project 3rd year yg da tak ingat ape brief mereka..bukan.bukan.tujuan dia adalah nak cerita pasal abang-abang yang sgt cute dalam juniperus ni.huhu.abang-abang?menyentap.!hari tu 3 musketeer pegi la melawat kejap kat studio juniperus.nak jumpe abang lan.eh2 bukan2 che lan la.tujuan?untuk bertanya sumthing la.bukan nak berdating.wuwu.time jumpa beliau.ade sesuatu perkara yg menarik telah menarik perhatian 3 musketeer.nak tau apa??huhuhaha..


kami bertiga telah menyaksikan aksi-aksi project abang-abang juniperus yg sgt cute tak boleh tahan(aisy ayat macam sumthing wrong.jgn pikir kotor!hahaha)maksud saya project mereka bukan la project design seperti tajuk entry tetapi project menidurkan diri di juniperus.i tell u sgt cute aksi mereka sedang tidor.sgt cute.cannot go (tak boleh blah) wa cakap.huhu....aksi ini dilakukan oleh 4 senior yg sgt cute(cutekah??ayat membodek before berstart cerita perihal mereka huhu).


ok biasa lah aktiviti menidurkan diri dalam studio lepas b
eberapa hari terkorban tak tidor nak siapkan design.saya pon sama..haha.mintak lalu abang-abang senior.junior nak post aksi-aksi kamu semua yg boleh dikatakan cute.huhu.maaf.maf.


san sit.san sit.san sit.

ah tong.ah tong.ah tong.

siapa ni?siapa ni?

ceh macam artis plak tak mau tunjuk muka!che lan la tu


oh ye sapekah beliau??abang adian la.huhu


bomba-bomba
tolong tolong adian?hahaha..tahukah
apa motif saya?masih ingatkah peristiwa bomba yang lalu?hohoho.kami bertiga sudah tahu perihal bomba dan adian.huhu.ada la seseorang ni bukak cerita pasal perihal bomba dan adian.lepas dengar cerita tu rasa sangat cute la perbuatan itu.hahaha..cute sangat.tak pe kami bertiga takkan bongkarkan cerita tu kat junior-junior.jgn risau.suhhhhh...suuuuhhh...selamat berpresent ye adian hari ni.huhu.. huhu.senior-senior jangan marah tau.nanti kalo dah grad boring-boring tengok la gambar kamu semua ni.tak kan dapat di pasaran punya gambar-gambar ni.kalo nak lagi saya ada simpan koleksi-koleksi gambar yang lain.huhu.harap ampun ye senior.


kepada senior perempuan duranta saya rasa mereka lagi cute.tak tergambar cute mereka compared to juniperus members.huhu.jangan marah saya penyokong setia duranta.hidop duranta.kak aida thanx bagi kami 3 musketeer meminjam duranta pada waktu dahulu.(ceh macam lama sangat waktu dahulu tu!)kalau tak,tak siap design kitorang.huhu.thanx.thanx.thanx.nape ayat macam sedih ni?sangat sedih dah lame tak jumpa kak aida,kak farah,kak finaz,kak yin,kak iman.kami rindu mereka kat duranta T____T.meraka semua busy untuk submission.berusaha tau.


sekarang tengah menunggu external panel judge design.wah sangat takut rupa mereka!cuak cuak.lamenye nak menunggu meraka.sekarang juga masa 3rd year mem'pin up' board mereka.hari ni mereka final presentation!mesti mereka cuak kebebeh.kesian mereka sangat ter'rush-rush'.tapi tak dapat nak tolong.sekadar melihat je.huhu.


kepada 3rd year:

selamat berpresent hari ni.gud luck.do the best.ceh ayat cannot go betul.berusaha ye senior.chaiyok-chaiyok.!

kepada 1st year,2nd year, 4th year:
selamat ber'review' ok.


selingan jap.ni gambar tiga musketeer berpindah dari zaba ke keris mas ke ibu zain.woooo.sangat penat.cuba lihat gambar-gambar di bawah.sangat pack kereta kancil.mau terpancit tayar tahu hari tu,.....hahahah.








masa untuk menunggu nama dipanggil panel external.ok papai.

9 comments:

Adian said...

cis baru je nak suke ingatkan xde gambar aku. ade jugak rupenye. sebbek agak blur2. hahaha.

oh peristiwa sedih di malam hari. studio tu jeles sebenarnya aku slalu tidur kat juniperus kebelakangan ni..tu yang dia lock aku trus tu. haha

eLLy said...

hahaha...semenanya nak letak yg x blur2..tp x pe..sbb syg senior..x mau post yg lagi bek nye posing..hahha

hahha..sian kena lock...

aida said...

abesla future jr. yg dok kat petunia pasni...dibayangi wajah senior2 di kala malam bulan mengambang...huhu...

eLLy said...

huhu..mcm seram plak ayt kak aida.haha

fara-D said...

haah! tunggu la episod bisikan adiansa (nk gak tiru tajuk 'rasukan ablasa'!!) di studio petunia sem depan!

eh jap. kesah bomba? yg handset tuh ke? jgn ckp ada call bomba sbb adian terkurung???

haha! bomba adian ko dah tau, meh nnt akak cite kesah bomba akak plak! kahkahkah!

Adian said...

farah bukan kisah bomba, dia kisah mengadu domba. ahhahaha

fara-D said...

oi! aku nk citer psl kisah BOMBA gak la...adu domba kes lain...

eLLy said...

kak fara:wowo..sgt cute la adian.terkurung kat studio.mst cuak kebeh gile2..hahaha..
ya,ya.cerita handset tu la..bile nak cite kat kite kisah akak 2.cam nak fly sekarang menuju kat akak dgr cte 2..hahah

adian:ni ape tukAR tajuk ni??hahaha..

fara-D said...

haha. nnt akak citer time prep workshop nt!