Monday, May 18

hepy bufday kak aida

bangun pagi lepas semayang subuh terus on laptop.tak tau motif sebenar on laptop.tiba-tiba teringat nak usyar-usyar senior-senior punye blog.

first usyar page kak dayla.wah baru teringat semalam mereka bersuka ria di KL.malam semalam kami tiga musketeer bermessage dengan kak fara jelez tak dapat ikut.huhu.cepat betul kak dayla update blog.

second usyar page kak yin.ye memang dah agak.mesti entry bersuka ria di KL juga.

third usyar page kak aida.ya memang dah agak jugak.entry bersuka ria di KL.tiba_tiba rasa aneh bila masuk page kak aida.alamak lupa hari ni ada bufday girl la.huhu.terus mengwish hepy bufday kak aida.hepy bufday kak aida.!tak cukup comment kat entry bagi wish kat shoutout box pulak.haha.tamak itu perlu.hepy bufday kak aida.

fourth usyar page kak fara.owh belom update lagi entry beliau.hampa.entry terbaru dinanti-nantikan.

tujuan sebenar entry ni special for kak aida actually.hahaha.meh saya nyanyi bufday song special for kak aida

HAPPY BIRHTDAY TO YOU
HAPPY BIRHTDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO KAK AIDA
HAPPY BIRTHDAY TO YOU

yeah!yeah!hepy bufday yang ke-.... kak aida.!
semoga your future life more
cheerful.
semoga kahwin cepat-cepat.haha.

semoga grad dengan sempu
rnanya.
semoga dan semoga dan semoga.
kahkahkah.


bersertakan sebuah choclate cake yang simple dan sedap.harhar.cubalah rasa!


kak aida thanx memberi pinjaman kepada saya dan juga 2 musketeer yang lain sebuah banglo yang tersergam indahnya.sangat sedih lepas ni kak aida nak grad.tak dapat nak dengar gelak kak aida yang chumel tu.saya jadi orang pertama yang akan vote kak aida for gelak paling terchumel kat JSb.hahaha.

2 comments:

aida said...

wah.. enteri khas tu..
time kaceh!!!
mmmuah!!
lalalalala...........

eLLy said...

hahhaha....perlu.perlu...welcume welcume