Wednesday, May 6

menjelang penghabisan exam

tajuk perbicaraan seperti berbaur kepada kegembiraan.owh!owh!tidak sebenarnya lebih kepada kesengsaraan dan kehappyian yg bakal menjelma.apakah?huhuhihihaha..esok last paper exam la.yihaa.nak abis da azab menjawab soalan-soalan yang memeningkan kepala.esok paper paling tak suka.sejarah beb.apa ni.byk gila perlu saya baca ni.fenin.fenin.

abis paper sejarah esok nak kemas satu bilik yang sepanjang sem ni hanya 4 kali je bersihkan.lain hari semua roomate yg buat.kesian roomate saya.dah la tido selalu sorang-sorang.pastu kena buat keja kemas-kemas bilik.tapi hari ni roomate dah balik kampung.so kena la berziarah ke bilik nisa.takut tido sorang-sorang.huhihuhi.abis kemas bilik balik rumah kejap pastu lepak-lepak dgn membe-membe sekolah rendah.rindu ar diorang semua.

jumaat balik ukm balik.sambung keje-keje design yang tertangguh selama berbulan-bulan.then start buat kerjaan workshop and festena.aiyooo...pasti badan akan penat kesitu dan kemari pada bulan yang akan menjelma ni.aiyoo..ok tak pe.berusaha demi archiconteng.kakaka.ayat cannot go betol(FYI:cannot go-tak boleh blah).

ok da malas nak tulis update blog.keje sekarang perlu study.nak capai 4 flat.(4 falt la konon.design pun tah pape.haha).en sejarah/en kamarul here i come for you.sejarah.sejarah.sejarah dan le cobusier.hahaha.selamat belajar elly.

3 comments:

T.O.P.E.X said...

haha sama la kita last paper esok.
aakaka~

daylachan said...

yep!!!
design xabes lagi...
mengganggu ketenteraman cti!!!
wa~~
xmo balik...

eLLy said...

topex:owh ye kew...hahha..egt kau da abs..ok2..jom blnje ak mkn pas abs xm..

kak dayla:amat benaar!desgn disturb my holiday mea..