Friday, June 19

an accident!

an accident occured at ukm!sound terrible kan?ya sangat terrible.saya sangat risau dengan condition kak alyaa dan kak yin.diorang accident dekat area bukit kolej tun hussain onn masa naik motor.berdasarkan apa yang telah di update, ngeri jugak lar dengar story yang dah melawat diorang.haiyo..nyilu..nyilu..kak alyaa patah tangan,patah gigi, luka teruk.kak yin calar balar muka,teruk.haiyooo..tak sanggup dengar.kak alyaa masuk emergency wad sebab condition dia agak teruk.kak yin pulak dah balik semula duranta.Thank God.Syukur Alhamdullilah (tapi motor saya pon agak dalam condition teruk jugak lah~haha~).saya gelak macam gembira pulak motor dalam condition teruk.tak ar sebenarnya risau jugak ni.tapi tak pe la benda dah nak jadi.tak kisah ar.motor kalau rosak boleh di repair.ni kalau nyawa rosak sapa nak repair?.haiyoo...risau ar dengan condition both of them.get well soon ok kak alyaa dan kak yin.

entry pendek je sebab sekarang sakit perut sangat makan buah mempelam banyak sangat.sampai tak larat nak karang ayat untuk entry ni.dah ar sedap gila tak terkata!haha~cerita selanjutnya mengenai an accident akan disambung lagi.tidur~

No comments: