Friday, June 12

best day in workshop XXI

before i start my story let's begin with video clip by estrella.i started knew this indie band from nabil lar. he always play estrella's song while prepration workshop for the last week.estrella's songs are not bad.closing ceremony workshop XXI invited estrella for the event.liyana the vocalis so cute lar.hahaha.here i post their stay song.so simple and nice.

stay_estrella

back to the real title.ok ar english bukan gempak man
e pon.mari ar berbahasa ibunda di mana ia telah disarankan penggunaanya di UKM ar.LOL.haha..jom bercerita tentang perjalanan cerita performance PacRio.kita start story dengan character dalam cereka ini okeh.


director for the PacRio game!anuarsiarkitek!

mario bross in the action.yeah!yeah!

pacman yang sangat comel!

boboy cucu nenek.ala ala boboy.

nenek kepada cucu.menu.menu!
di belakang beliau syeffiq si audio controller

the crew s


finally,kami telah berjaya juga buat one performance yang boleh dikatakan ok dan dapat support from audience.bagus ols the crew.banzai!mari lihat kejayaan itu.PACRIO!!

first of ols,thanks to super duper seniors give us support detail.hahaha..



in action start!



the end...


saya sangat suka dialog kak yin menu menu(disebut dalam sebutan bahasa melayu.cubalah try.haha~)juga pause (sebutan bahasa melayu).pastu nabil punya dialog tersalah cakap nama dia tomok.ala tahu sebenarnya nabil tu saja salah cakap.hebat la dia.(jangan kembang nabil!nanti terkoyak!lalala~).mario botta pon hebat gak.kena puji nanti izuan belanja.haha~amat pecah perut bila si mario botta eh silap mario bross la berkata-kata bahawasanya dia terlupa nak pakai michrophone atau dalam dialognya apabila audience jerit-jerit suruh pakai mich dia berkata-kata "aku tahu la.saje je" sambil berkata-kata menggunakan mich.haha!(ayat cannot go.dah macam ayat topical study pulak!~)
kalau tak paham silalah rujuk link ini PacRio.

us

i w
ant nobody nobody but you..
i want nobody nobody but you..
lalala~~

swing~~


tammat sudah....malas nak bercerita panjang..biarlah gambar yang menjadi story boardnya..hahaha..ayat macam nak buat presentation board pulak..LOL..

No comments: