Tuesday, June 30

malam ini ketawa

malam ni sangat banyak kerja nak langsaikan.before berhempam pulas membuka mata sebesar guli saya terbaca lawak kat link anuarsiarkitek.hahaha.nak gelak dulu before post lawak tu.saya ambil lawak ni secara random ar.

ni lawak yang tak berapa lawak.tapi saya gelak jugak bila baca last sentence lawak ni.hahaha~.sila baca:

Tahukah Anda dalam bahasa Inggeris dan Italy, jurugambar dikenali sebagai paparazzi. Perkataan itu dipercayai diambil dari watak paparazzo dalam filem La Dolce Vita yang diterbitkan oleh Federico Fellini pada tahun 1960. Dalam bahasa melayu pula, ayah kepada seorang budak yang bernama Razzi juga boleh dikenali dengan nama papa Razzi.

::apakah?cannot go ar story dia.pasni nak kenakan bakal juniors.best gak main teka teki dengan juniors.kalau ada juniors hensem lagi besh.gagaga.motif?::

lawak tempeleng
Tahukah Anda bunyi perkataan lempeng dan tempeleng adalah hampir sama walaupun ia berbeza dari segi rupa bentuknya. Tapi, walaubagaimanapun orang yang kena tempeleng masih boleh memakan lempeng apabila dia berasa lapar.

::ni lawak sengal yang tah apa-apa.still kelakar jugak.hahaha~gelak gelak gelak::

Four men went golfing together one day; three headed to the first tee and one went into the club house to take care of the bill. The three men started talking, bragging about their sons. The first man told the others, “My son is a home builder and he’s so successful that he gave a friend a new home – for free.”The second man said, “My son was a car salesman and now he owns a multi-line dealership. He’’s so successful that he gave a friend two Cadillacs.”The third man, not wanting to be outdone bragged, “My son is a stock broker and he’s doing so well that he gave his friend an entire stock portfolio.”The fourth man joined them on the tee after a few minutes of taking care of business. The first man mentioned, “We were just talking about our sons. How is yours doing?” The fourth man replied, “Well, my son is gay. I’m not totally thrilled about it, but he must be good. His last three boyfriends gave him a house, two cars, and a stock portfolio.”

::ni pon satu sengal ar..tak tahan saya baca.nak gelak.nak gelak.ngangangangahaha::

selamat membaca..thumbs up la to the writter entry lawak ni.sila rujuk link colour biru kalau nak tengok lawak yang lagi banyak.

No comments: