Sunday, June 14

shopping more than words

sekian lama tak jadi shoppaholic.(ceh macam lah selama ni seorang shoppaholic!hahaha).fuyus saja.kira-kira dalam lingkungan bulan februari kali terakhir bershoppaholic woooo...lama tu 3 bulan tak shopping.every 2 weeks pakai baju dengan blous + jeans sama pergi studio!boring gila sampai pikir nak kahwin dgn anak sultan je.hahaha.kahwin dgn anak sultan besh wooo..hidop goyang kaki je.nak duit mintak kat husband.tak yah pergi cari kerja susah-susah!tak yah pikir design macam orang gila.tak yah pikir nak study subjek.lalala~tu kalau kahwin dgn anak sultan.buatnya dapat kahwin dgn sultan.haiyooo..lagi meriah hidup.haha.(tak mau aku kahwin dgn sultan gayut kerepot tak mantap.lalala~)

lepas balik workshop time to rest la.penat gila workshop.res
t=bershopping=berhang out.oleh sebab itu, duit kat dalam account telah dikorbankan untuk menuju ke pusat membeli belah nagoya textile!haiyooo..pejadahnya nagoya muncul ni.lalala~ajak nur afieza berjalan-jalan di ' lembah tengah' atau lebih tepat mid valley la.!kalau pergi mid wajibul wugnah la tengok movie.kitaorang tengok drag me to the hell.WTH la movie tu!nenek dia sangat disgusting oooo...benci tengok nenek tu!pasni taubat tak tengok movie tu!serius taubat.takkan bagi anak cucu tengok!

tipu ar kalo pergi mid tengok movie je.haruslah beli something.dah lah jusco sale.lagilah harus bershopping.haha.nafsu buas menguasai diri kat mid hari tu!tapi dapat dikawal atas sebab nak save duit pergi trip padang.

"di mana ku cari
mintak pada ayah
mintak pada ibu
pinjam pada abang
pinjam pada kawan
aku malu"
(song-nak kahwin duit tak ada_sweet september)




baju ni tak tau la apa nama dia.panggil baju purple je la..lagi senang.beli kat pasar malam hentian kajang.lagi murah.simple je tak yah nak fancy sangat ar.pastu haruslah pakai keesokkan harinya nak pergi mid.haha.



makan kat Carl's Jr.perghhh..lauk pauk dia sedap.lauk pauk?haha.joke.!burger+fries+air sedap gila!gila pon tak sedap camni!beli portobello combo set.semua lauk pauk dia besar!tak macam Mc D.lepas ni nak makan kat Carl's Jr selalu.lagi mengenyangkan.!slurpppppp..
.


serious tak akan tengok this movie again.so disgusting!tolonglah!


atas sebab mid telah menjayakan upacara sale saya dengan bangganya merasmikan duit di account ke arah pembelian!haha...shopping blous dgn heels je.tu yang termampu.harus berjimat ar.ingat pergi trip padang!


dah ar ngantuk lah.esok harus bermeeting untuk next workshop 2010 kat studio!harus bangun awal!gud night!

3 comments:

arnuar88 said...

elly b urself.. hehe

eLLy said...

hahha..kuang ajo nuar...

eLLy said...

akan di ubahkan sikap ku ini ...