Wednesday, July 29

after run off

uno des to zrooommmm.......

after run off from blogging!

ah dah lama tak update.macam sarang burung tempua dah blog ni!sapa punya ni!hahaha!
30 hari tak berupdate=1 month.!
jurang masa ni adalah penyebab dari penyakit H1N1 = sebuah penyakit tak ada hati nak update puncanya busy + tak ada masa = malas (formula penyakit ni baru dicipta pada pagi jam 9.20 pagi di bilik bernomber 15XXX ) wakalakakaka!

banyak perkara nak cerita.be patient.one by one!
selasa lepas baru je sampai malaysia.haha.(macam jauh sangat je terbang!indonesia je pun).malamnya terus pulang ke rumah.jumpa family.sangat rindu bangat sih.(harap maap.entry kali ni berbaur bahasa kenusantaraan sikit)

22 julai hingga 28 julai pelajar tahun dua dan tahun tiga berada di padang,indonesia untuk academic trip.before berangkat pergi padang semua pun tak semangat nak pergi sebab duit tak adolah,imagine di padang tak best lah,tak berbaloilah..haish..alih-alih bila dah sampai padang lain pulak jadi.dari rasa malas jadi excited pulak.sebab student universitas bung hatta besh bangat sih.kagen sama mereka.balik malaysia nangis-nangis.hah!before pergi cakap tak besh.tuptup nangis?haha...(not me.not me)

kat padang tak ada site pun.overall kitaorang buat sketches dengan case study.pelajar tahun dua buat case study pasal masjid minangkabau.then,pelajar tahun tiga buat case study pasal museum.gembira bangat dapat kenal dengan panitia bung hatta-wilma-sisca-bunga-livy-atik--elbink-ardi-vicky-dani-bedron.mereka best dan best.haha.banyak gila photo.tak tau nak upload mana satu.malas nak citer.tengok photo-photo ni.meh-meh.

haha..tetiba nak selit gambar anak dara ni jap..tumpang lalu sih

cantik bangat kebaya kat butik ni.tak ada duit nak beli.alamatnya beli kat m'sia sudah!

ok photo ni dekat menara jam,bukit tinggi yg aneh nombornya 4 (ukm-ubh in memory)


heheh.motif photo ni?tak ada motif.kurangkan kontroversi,tingkatkan kualiti.lalala~

baik punya posing!patut semua photo pun gempak.ni rahsia dia.haha.

maka bermulalah photo-photo hasil seni yang saya lakukan di padang sana.(masih amatur lagi)
oleh itu jangan comment banyak sangat ya.masih belum habis diexplorenya bapak-bapak ibu-ibu sekalian.


camera yang banyak berjasa.aceceh.haha


cubaan.cubaan.1.2.


si dia sedang memikirin jodohnya.sabar ya.ada didepan matamu..

datuk yang punyai seribu pengalaman

dia kehilangan arah!

saya akan terpikat kepada gadis ini jika saya seorang lelaki.haha

biru itu indah

nothing special than you!

satu arah tujuan

mereka tak pernah ke bendang!haha

mencari tujuan dan arah

sekarang masa untuk scandalious photo ya!tah kenapa suka nak shot scandal-scandal ni.ok kalau tak layak jadi architect satu hari nanti saya nak cop kerjaya paparazi!cop.cop!haha.ok perhatikan pasangan-pasangan ini.bakal melangsungkan perkahwinan mereka.kad jemputan akan dihantar di kotak pos anda masing-masing.sabar ya rakan-rakan.haha.(ampun ya kawan-kawan)


yang ni kad jemputan tak akan dapat.cinta terlarang ni.hahaha!

assalamualaikum!ni student architecture ke bukan ni!tak ada langsung elemen architecture!haiyooo..drop course sekarang!haha.maaf ya elemen architecture tiada di entry ini lagi.coming soon akan ada ya.ini blog life is like the earth.kepelbagaian entry dalam kehidupan di bumi ini akan diwawarkan.tiada had mengikut umur mahupun jantina.haha.merepek makan kerepek dah dia!!ckckck..(ckckck?sila rujuk kamus dewan dan pustaka.pasti ada.haha)segala kontroversi di atas adalah rekaan semata-mata.okok.maap ya sekadar ingin menghiburkan.sila tumbuk elly ya sekiranya tidak puas hati.haha.(siapa tumbuk elly siap ah!)

ok.dah 10 jam memblogging.penat ah!entry berunsur architecture will be coming soon!(haha 10 jam itu penipuan)

2 comments:

daylachan said...

ceh2!!ske2 tulis pasal akak ea??
blk ukm siaplah kne bunga silat cekak n gayung fatani!
hahha;p

elly suehaily said...

haha..ampun2...
before balik kena blaja taekwando ni..
hahaha