Friday, July 31

happy anniversary ayah ibu

happy belated anniversary yang ke 21! (31 july 1988) .haha.apa punya anak nih?dah belated baru nak wish..ish.ish.anak siapakah ni??

cerita pagi semalam (7.20 am)

ayah :sape pernah pergi kenduri masa 31 julai??
angah :angah pernah pergi.angah ingat!
ayah :???betul ke angah pernah pergi?(nada permainkan)
angah :ye la angah pernah pergi.tak percaya tanya ibu
(berlari-lari menuju ke ibu)
angah :ibu angah pernah pergikan kenduri 31 julai kan?
ibu :????terpinga-pinga
(saya,edy dan ayah gelak guling2..ok tipu!tak lah sampai guling2)
ayah :along pernah pergi kenduri 31 julai tu?
saya :(saya yang paham situasi sebenar)macam mana along nak pergi.lahir pun belum.angah ye lah dia dah pernah pergi kenduri tu.hebat gila!haha!
(ibu dah paham situasi!terus gelak guling-guling!haha)

ibu :(ekspirasi wish tuju kat ayh) selamat anniversary!
ayah :iye..

ok sweet di situ.haha


ok angah dah tertipu dengan ayah!haha.lampi lah adikku sorang ni.haha.!macam mana pulak dia boleh cakap dia pergi kenduri tu.lahirpun belum lagi.confident je cakap ada pergi.sigh!kesian kena tipu.lalala~

ok saya suehaily bt mohd jiwa nak wish happy anniversary ayah ibu!terima kasih beri didikan yang secukupnya kepada anak gadismu ini yang lagi comel da comel!(heh apa ni angkat bakul sendiri ni!heh!)


2 comments:

fara-D said...

huuu....nnt bwk raziq jln2 kt ukm....nak main2 ngan dia...comel gila!!!!! cheeky lak tuh! huhu!

and oh, slamat ulangtahun perkahwinan ye ayah bundanya elly...:D

elly suehaily said...

haha...pe brg kat ukm..
bwk kat umah baru lah!haha

ok thanx!