Saturday, September 5

rupaku yang terchenta

sekarang masuklah waktu sahur bagi kawasan-kawasan yang sewaktu dengannya

motif mengkaryakan quote di atas?sebabnya mood waktu sahur sekarang dah ting tong..ngiok ngek.agak sengal otak sekarang.waktu-waktu sekarang ni rasa sangat sengal.akibat memikirkan design pada setiap hari sangat penat daaa..tak mau next week menjelma!habis ah design tak siap lagi.so secara conclusionnya saya rasa nak je buat expression muka yang sangat sengal dan vengong sekarang!


kalau dapat buat 100% muka macam ni memang wa tabik sama elly!pheewwiit!



gambar terakhir!jeng jeng jeng!


Ya Allah anak sapa nih??tak mengaku ah ni elly!dushh!!
ni di antara aktiviti kegemaran saya dengan fieza di waktu-waktu leisure..
selamat mencuba aktiviti di atas!huh!

dah sekarang masa untuk balik tidur 5 minit di rumah.gagaga

Tuesday, September 1

happy birthday raziq

sebulan tak update blog
update je terus title pengwishan kepada mahluk Allah.
blog saya dah macam blog nak wish special day ke pe ni..??!dush.dush..
update blog je wish anniversary day lepas tu birthday.ni namanya blog mengwish orang ok!jangan follow ataupun baca ataupun jenguk ah kalau tak suka...lalala~~

budak yang boleh dikatogerikan agak comel ni nama dia raziq rahime
(sama ah macam kakak dia comel.gaga)
dia dah masuk 2 tahun tanggal 1 september 2009 lalu
bersamaan 12 Ramadhan
bersamaan hari selasa

adik happy birthday adik.
dah dua tahun dah adik saya ni..
kakak dia dah 20 tahun..
ceh beza 18 tahun antara kami.
boleh mengaku anak ni kalau bawak pergi jalan-jalan tepi tasik.
so kakak dia cepat-cepatlah kahwin.
pastu bawak adik dia jalan-jalan then mengaku budak ni anak dia
ceh ape merepek ni.
shaddup you!haha


raziq balik weekend ni kakakmu bawak upin ipin aeh.
muah.muah!lap you raziq!


entry tammat sampai di sini
sejak kebelakangan ni mood nak memblogging agak malas
akan tetapi beliau rajin benar mengupdate facebook
dengan itu silalah kunjungi facebook beliau
elly suehaily
mungkin pengupdatetan akan berlaku sebulan sekali.muahaha
sekian si pemalas update blog!