Saturday, October 31

i really dont want this

omaigod!
really dont want this happen.....

ya Allah bantulah aku hadapi dugaan ini...

aku tak suka situasi ni berlaku...
sebolehnya aku tak mau orang bad impression dengan anda-anda
tapi anda-anda telah 'prove it' that it you!
why??why??why??
actually aku dah banyak backing anda-anda semua
maaf kepada 'orang yang banyak membantu saya dari belakang'
sebenarnya saya dah banyak bohong kamu semua..
semata-mata untuk backing anda-anda itu
tapi saya tak mampu nak backing mereka lagi..
mereka dah prove bahawa itu diri mereka....

aku betul-betul tak sangka perkara ni berlaku..
aku tahu anda-anda memang anti dengan aku..
tapi kalau anda-anda nak tahu banyak benda aku buat sebab nak backing anda-anda semua
aku sangat mencuba untuk tutup mata orang yang banyak membantu kita dari belakang
supaya tak nampak kekurangan anda-anda
tapi anda-anda selalu menyalahkan aku
aku tahu aku bukanlah perfect sangat
terima kasih sangat-sangat sebab anti aku..
aku sangat terkilan dengan sikap anda-anda..
aku hanya nak ucap terima kasih banyak-banyak



(sekarang aku hanya mampu senyap sebab aku tak mampu lawan anda-anda.aku tak sekuat anda-anda)

(mood terkilan)

5 comments:

Adian said...

abisla elly.... abisla..... perang besar sudah bermula *lari menyelamatkan diri*

elly suehaily said...

ni bkn perang ....
ni hati dan perasaan..
kahkahkah(gelak terpaksa)

Anonymous said...

sabar2... same lah yg dihadapi.. penat dah menahan... tp dorg x tau pon nak hargai... x pe2... jiwa muda mmg mcm tu(pe??? bajet dah tua...x mau ngaku!!) kawan nih kadang2 dorg x sedar kenapa kita mrh kat dorg... sabar2 yer...

elly suehaily said...

anonymous:
what ever it is...
kita rse syukur sbb semua mende ni happened ade hikmah die...
skrang semua dah cool...
no more heart feeling..
alhamdulillah

Anonymous said...

[url=http://bariossetos.net/][img]http://vonmertoes.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]selling free software, [url=http://bariossetos.net/]windows xp boot disk[/url]
[url=http://vonmertoes.net/][/url] buy web design software Acrobat Pro 8
office enterprise 2007 product key [url=http://bariossetos.net/]and software shops[/url] make or buy software
[url=http://vonmertoes.net/]microsoft c++ software[/url] education discount on software
[url=http://vonmertoes.net/]adobe photoshop extended cs4 student for mac[/url] nero 9 stops working in vista
adobe air software [url=http://vonmertoes.net/]academic version of software[/b]