Tuesday, March 9

nausea


kau tengok ada rasa nak mual/muntah/nausea/terberanak?ni belum working drawing lagi

(kalau kau tak rasa mual suka hati kau lah.aku sekarang tengah mual)


semalam aku salah buat block unit.then bila aku delete one part unit aku terdelete UNITS!kau gila!nausea aku terus datang menusuk kalbu kau tahu!adoooiiii..kenapa orang lain buat CAD tak ada sindrom-sindrom ni?penat tau ulang alik toilet.ni belum kes aku pregnant nanti.time aku dah pregnant nanti macam mana?how?how?tak boleh imagine!

submission 22 MARCH.aku boleh pulak sempat lagi update blog bagai pastu tengok ketika cinta bertasbih bagai.adoiyaii.apa mau buat!APA PUN TAKDAK!enough!aku mau sambung master plan.what master plan lagi??adoi lambatnya kau cik elly suehaily.bila mau naik elevation,section,3D ni (kamu yg sedang baca entry ni jgn nak ckp dalam hati"mana nak siap kerja kau!siap boleh tengok movie bagai pastu update blog lagi")..aku tampar kau kalau kau cakap macam tu.mood garang nih!



sayonara.mood nausea.mood design (sampai lupa buat assignment photoshop hari ni.haha.like i care!)

1 comment:

fievelski said...

wow! *terkejut lima menit*