Sunday, May 16

Lelaki Lembut Noks

Seminggu saya mengidam makan pecel lele,seminggu duduk dalam office terbayang-bayang pecel lele Shakeys hentian kajang, kalau makan kat situ tak pernah tak kenyang!Thanks to kak farah diana dan kak dayah mengkabulkan impian makan kat sana weekend ni.Yes Yes!

Oh tapi tujuan sebenar cerita pecel lele ni bukan sebab perihal mengidam tapi sebab teruja kat seorang lelaki lembut-pondan-mak nyah-noks!Kali ni dah dua kali nampak beliau makan kat pecel lele tu.Sangat teruja kot kalau nampak beliau!Keterujaan ni adalah bukan sebab tak pernah tengok kaum jenis mcm ni ah, tapi sebab pondan ni famous kot kat UKM.Mira (bukan nama sebenar )agak famous jugak kat UKM,sekali pandang memang perempuan!Enam kali pandang oh nyah rupanya.haha.Dia punya body shape wa cakap lu tak dak beza dgn perempuan,lelaki tengok pun boleh cair.Sampai ahmad nabil cerita dulu dia pernah nampak Cik Mira ni kat UKM pun dah boleh cair bape saat tapi bila beliau terdengar suara seksinya (garau noks!) terus menyesal sebab cair.See see lelaki pun boleh cair dengan Cik Mira ni!Cik Mira ni memang memukau kot, sampai saya nak makan pecel pun mata sangat memaksa-maksa nak usha beliau!phewiit!haha.Saya nak jumpa dia lagi!Nak nak!Pelisss!haha

Jeles ah tengok kejelitaan pondan sekarang, lagi chantek kot dari perempuan!Tapi seorang pondan UKM ni lain pulak.Saya tak tahan tengok 'kejelitaan' beliau.haha.Orang panggil dia Beauty Sandha (bukan nama sebenar) sebab dia mengaku mirip Fasha Sandha.Tang mana mirip xtau la.Tengok ah kemiripan beliau dengan Fasha!Bukan nak mengutuk dia tapi perumpamaan dia mengatakan mirip Fasha tu memang cannot go!(Ni bukan tipu,betul2 punya cerita!) Membuat perbandingan hiperbola tu sgt sgtlah.Berketawa berdekah-dekah kot bila baca comment satu Forum Beuty Sandha ni.Cerita ni dah lama tapi nak cerita balik je ah.



kena medium kan size gambar tak mau large size tak tahan tengok!



Ni satu lagi hal, dalam office sibuk tengok youtube Serdang Idol!Officemate ah ni dah pengaruh kuat tengok semua siri Serdang Idol.Ni pertandingan nyanyian pondan yang tah pape tapi bila tengok boleh lah jugak berketawa berdekah-dekah haha! Diorang miming lagu memang sebijik habis mcm artis!Tak tipu!

Ape pun bukan nak mengkutuk kaum jenis ni tapi kagum ah kat diorang sebab ada certain tu boleh chantek dari pure perempuan!Saya suka tengok pondan chantek.Kalau nampak mesti nak pandang 16 kali.Bukan sebab tergoda dengan diorang tapi sebab suka tengok diorang chantek je ah. Heh hati ni masih suci lagi tak terpesong okek!Hati tetap pada lelaki tulen especially Adam Adamaya.Hih kalu dapat lelaki mcm ni,sumpah cakap tak pandang dah laki lain dah.Lelaki idaman nih!haha





Alhamdulillah,hari ni hati agak lega sikit sebab kerja Archustic in control.Banyak jugak yang dah nak settle.Hopefully smooth lah Archustic nanti!

2 comments:

nur azmi said...

babe syg.. i miss u. kau geli tak? HAHA archustic ape cer. kau ske mengingatkn aku tntg archustic. cbe senyap. aku stres tahu! eh apsl aku xpenah jmpe pn pmpn tu kt kdai pecel tu? ni yg membuatkn aku nk pergi hari2 tggu nyah tu dtg ni!!

elly suehaily said...

babe miss aku kah??haha.nangis 6 baldi!aku nak bising gak psl archustic!OH ARCHUSTIIIIIC!
si mira tu die xde ble ko mkn kat pecel.teruja kot nmpk die
pandang die nak berkali even tak la chantek mn pun