Sunday, July 4

Progress Life

blerrrghh
blerrrghh
blerrrghh
blerrrghh


Archustic done!
Second Year done!
Internship not yet!
World Cup not yet!


Phewww!Baru ada masa nak update!


Archustic dah 2 minggu lebih tammat,okay worth it jugak segala kerja keras HOST ARCHITECTURAL WORKSHOP XXII ARCHUSTIC:UKM,TWINTECH,TAYLORS!Semua update pasal archustic lepas ada kat page archustic facebook , kau click lah older posts kat bawah page tu sampai termuntah kalau nak tahu dari awal sampai akhir pasal archustic.Oden tak larat nak cerita.Okay sajian beberapa santapan photo di bawah (Credit kepada semua photographer masa archustic,menculik segala photo di facebook)



posing crew admin kat bilik gerakan (baju kuning tukang mensibuk!)


sebahagian crew archustic after Opening Ceremony!(makanan kat banquet sodapp!)


malam penghabisan Archustic!Buat video cannot go!


group module saya:esterell !!


upacara pembakaran Archustic! Burn ! Burn!





MZJA ARCHITECTS (internship)

Dah 3 bulan practical di MZJA.Pheww!Banyak jugak kerja tapi masih sempat facebooking.miahaha.Geng practical (icak dgn uzir) semua dah tammat tempoh practical dengan sorng staff yg sebaya dgn aku (faris)!Diorang sudah balik campus, tinggal ah aku sorang budak practical dlm office.Gleh sedih,tak ada geng nak gossip!haha.Sekarang geng aku nak borak Cheyah ah (yg pakai tudung labuh dlm gambar bawah ni!haha, Cayalah ckp aku!)


paling suka bila ada meeting.makanan mmg kena sapu habis time tu!bluurp!


aisyah ex-practical paling aku syg!


geng outing malam-malam


member nak gossip sebelah2 dlm office.haha



Urbanscape KL:Berjimba!


Futsal:Berjimba!


Masa pergi Urbanscape hari paling habis berjimba!Lepas outing Urbanscape makan char keuw teuw Mali's Corner area Danau Kota,then bermania movie pula kat Wangsa Walk!Seterusnya berjimba futsal dengan rakan-rakan SAB!Whoooo weekend yang gumbira!


Season:World Cup
,Waka Waka Eh Eh!
Saya bukan peminat bola yg setia,sekadar tahu perkembangan World Cup sudey,tengok dorang match mmg semangat gleh!Saya sokong Argentina sebab color jersey dia biru-color Archustic!haha.Memandangkan Argentina dah balik kampung,makanya menjadi lalang pula, sokong Germany dgn Holland pulak eh!haha

Juniorita sudah masuk minggu nih!Ni bukan ura-ura lagi,juniorita ku ramai utk intake kali ni, hampir 40 lebih orang katanya!Pheeww~Penat akak senior ni nak melayan jejaka junior yg macho kang!Saya akan pulang ke tanah air studio pada 23 Ogos,tak sabar nak tengok jejaka junior yg kacak!I loikkee!hahaha

Anyway WELCOME TO ARCHITECTURE UKM JUNIORITA!



8 comments:

fiezafz said...

suda2 la kau nk menggatal. HAHA

elly suehaily said...

haha.harus ah menggatai.mencari yg terbaik!

MrPropaganda said...

macam aku penah tgk jer gmbr kat taylor's tuh..
hahaha..

elly suehaily said...

haha.nak ckp dia yang tgkp gambar tu ah kan??

MrPropaganda said...

bukan nak cakap..
tp nak saman..
copy gambar tak cakap..
see u in court!!
hahahah

elly suehaily said...

saman sehengget je.wa tarak luet

Adian said...

oopps junior 12 ORANG SAHAJA ok. hahahah.

elly suehaily said...

perggghh!poyo je anuar junior 30 lebih.harapan meleset lagi!