Thursday, July 29

Wedding dalam hati ada taman

Awak tak boleh buat saya macam ni tau
Muka saya ganas wak
saya ni rempit

TAPI DALAM HATI ADA TAMAN!


Tetiba jah teringat dialog Adnan Sempit!Ni dialog paling tak tahan dengar,menangis air mata berdarah gelak tengok Adnan Sempit.Gam kuat-kuat dalam hati diolog ni,"dalam hati ada taman" ye.Ayat ni yang nak di highlight kan.Bukan jalan cerita merempit tersepit tu okek!

Semalam terjah page group photographer yang agak professional jugak ah kat facebook,gambar-gambar dia memang nice sangat!View semua photo album,serius begitu jatuh hati dengan semua photoshoot diorang.Group Photographer yang dimaksudkan ialah KUDEGRAPHY,fyi diorang ni photographer professional untuk wedding and apa-apa event pun.


Eceh siap promote lagi Kudegraphy ni!Sila belanja saya ayam masak lemak cili api ye crew Kudegraphy!hehe.Kalau nak tengok photo Kudegraphy yang superb lagi hebat pergi selongkar page diorang okek!Dalam banyak photo album Kudergraphy ni saya terjatuh cinta dengan album wedding 'aainaa & yasir
.Memang WEDDING YANG DALAM HATI ADA TAMAN betul!Wedding concept diorang like garden and simple.Sweet gle pun ada concept wedding ni.Scroll jom tengok wedding ni,,


Signage ceremony diorang macam dalam story telling punya!



Menu kenduri tak payah cakap lah,Western betul.Kenduri saya kelak mesti ada udang galah goreng plus masak lemak ikan patin!(fevret ni,verangan gleh!haha)

simple je pelamin tapi nice!


meja makan bride and groom.oklah


Yang ni part paling suka!siap ada sign board happily ever after.Betul-betul macam love story

The groom,okek dia comel daripada penyanyi Siti Sarah.haha


Kempen mari membaca pun ada!Memang government suka ni kalau tau.haha


Ni apasal saya ni asyik pikir pasal kawin-kawin je.Hormon gatal terlebih sangat ni!!Tapi sweet tak sweet tak wedding concept diorang!Nak tengok banyak lagi pergi klik kat page Kudegrahpy tu.Thumbs up to kudegraphy for nice photoshoot!Verangan jap nak buat concept wedding sustainable kelak!Matilamak Ar. Serina Hijjas mintak jadi adik angkat kalau buat concept ala-ala architecture!haha.Time tengok semua photo ni tetiba lagu Kru & Elite dengan kakak iparku Siti Nurhaliza berlegar-legar menari tengo dalam kepala.Memang sesuai lagu tu dengan wedding ni.Okek nak karok jap sampai pitam!!









credits to: KUDEGRAPHY
AND
THE COUPLES 'AAINAA AND YASIR



p/s:Baru dapat elaun tadi.Yehoo!okek mau beli hadiah anniversary ayah ibu.Mari terjah Wangsa Walk adik-adikku!

No comments: