Friday, September 24

Kangen Bangat Waktu Dahulu Kala

Wadeya wadeya,apasal 3rd year ni begitu gloomy.Adakah sebab environment sekarang tak berapa nak menseronokkan sebab orang yang disayangi dah tak ada di sisi.Oh i mean orang disayangi adalah rakan-rakan sekongkol dan senior-senior sekongkol.Serious,duduk studio hari-hari di waktu ni sangat membosankan.Nak buat design dan assignment pun tak ada mood.Oleh itu,aktiviti berfacebook,menonton movie dan mengupdate blog kerjaan wajib mengisi hari-hari yang sangat tak produktif.Cisdell!Time final year ni la pulak nak study tak berapa nak semangat!

Oleh itu saya mohor-mohor besar tetiba sangat kangen bangat moment hectic sebelum terciptanya dunia 3rd year yang gloomy ni!Miss,miss,miss,miss damn much!I miss my ex-housemates No 14 (Kak Farah,Kak Finas,Kak Alyaa,
Kak Iman tak perlu sebab sentiasa ada kat UKM haha),moment 2nd year yang hectic gila,Padang field trip,konvoi raya,archustic yang best best best dan semua-semualah moment yang menjadikan saya hyperactive tah ingat dunia!Damn damn!

Terbukti sekarang sangat gloomy sebab update blog,update facebook bukan main rajin lagi sebab life sangat tak berapa produkti.Kalau dulu nak update blog sekali sebulan bukan main payah nak mati,sekarang punya ah rajin gila nak mati update.Sigh!


Part last day archustic saat paling hyperctive tak boleh nak ingat.Kalau ingat balik perangai hyperactive time ni rasa nak masukkan muka dalam tasik kejut je.HAHA

Tengok ni,punya ah tak ingat dunia nak lompat,sekarang usia makin meningkat,kalau buat aksi ni boleh patah pinggang mak cakap!HAHA.Perghh rindu kot masa trip kat Padang dulu!


Konvoi raya rumah Puan Akmal.Chooii this year tak berkesempatan nak join dorang serang rumah puan!

Serang rumah Jay time Deepaavali dulu,mak Jay masak sedap tak ingat dunia okek!One Malaysia!

Serang raya rumah En. Irfan!Makan tak banyak mana,posing tak ingat dunia je lebih.Rindu ouh

2nd year waktu remaja dulu kala dengan aksi tak matang bersama lecturer yang dipaksa buat aksi tak matang teeet.matilamak!

Berpesta posing maut bagai masa senior konvo.Lepas ni turn saya pulak ouh,,vah vah vah

Moment photoshoot ni pun rindu jugak!


Apepun kebosanan yang melanda life sekarang mesti dilenyapkan, life must go on babeh!Final year dah ni so kena semangat ah sikit.No no no berjimba tahap melampaui batas tak ingat dunia.Focus okek ingat tuhan,ingat mak bapak insyallah mood gloomy tu hilang dan bertukar mood semangat nak buat kerja.Hopefully.


p/s:Design untuk Booth Exhibition kat One Utama tak start lagi ni.Apsal la sekarang mood malas kuat menguasai diri.Damn ooo.Okek sekrang sila mulakan kerjaan dengan berhemah.



9 comments:

Hairil Rizal said...

Persetankan semua kemalasan itu. Penghujungnya sudah hampir. Teruskan saja perjalanan. Biarkan memori indah semalam dalam lemari. Kelak memori indah baru akan tercipta dan...
yang di dalam lemari bisa diungkap kembali.. bertaut bersama memori indah masa kini.

OK?

Suehaily Mohd Jiwa said...

perghhhh,bersajak pulak kat sini
copy paste mana?ke real punya ayt??haha
thanks2 btw kerja tak byk tu yg teringat2.hehe

Hairil Rizal said...

cik elly comel.. itu OR dari Hairil Rizal tu. Nukilan spontan 10 saat. Hahaha!

fara-D said...

hep hep!!! jangan buat prangai! buktikan kat semua elly da bomb okek!

btw, exhibition one utama bilakah?

Suehaily Mohd Jiwa said...

abg hairil:haha.ok2 thumbs up,bley lawan a samad said

kak farah:17 oct til 24 oct,jom la join2 st up.nanti.hehe

fara-D said...

aahahaha. setup?? nehiiiii! *mode jahat* i dah retire. nanti dituduh sarjana tua tak sedar diri skali lagi. T___T

Suehaily Mohd Jiwa said...

hahaa.bukan mensuruh set up tapi mensuruh melihat kami ber set up!okek??

btw tengs kak fara ats kata2 semangat2 di ats ;)

Adian said...

memori photoshoot di putrajaya bersama sabrina! ahaks. xgheti2?!

Suehaily Mohd Jiwa said...

adian:lantak lerrrrr,,kau ada??HHH