Wednesday, September 29

Proposed Site Dipenuhi Kambing Handsome

Proposed site kali ini untuk 2nd Project Design Community Library terletak di tanah air di Bandar Sri Putra,Bangi Darul Makmur.Vah vah vah nasib dekat boleh pergi ulang alik site if ada info lupa nak ambil.Kalau site dekat Hong Kong??Lupa nak mintak dekat Majlis Daerah Hong Kong site plan mau menangis air mata berdarah kau,propa sangat!

Entry sebenar bertujuan nak gebang site kali ini ada banyak kambing handsome.Kau ada??KAHKAHKAH.Proposed site bukan di kandang kambing mahu pun di Gurun Sahara.Kali ini site di padang rumput kambing
dekat housing Bungalow,Semi-D dan Terrace.Memang high class punya area.Sila zoom in sikit site

Tengok tengok sana kaum kambing handsome sedang gumbira berpool party di padang

Zoom in sikit,okek tak handsome sebenarnya sebab dorang bau 'harum dan menawan' gituu


Okek itu saja cerita tak berkualiti hari ni oleh mak,propa sangat.Nak kata jantan tak jantan,perempuan tak perempuan tengok macam mak ni sempurna gituu.Ahhh tetiba terkeluar dialog Ibu Mee Segera tak ada kaitan langsung.Lantak leerrr.HAHA


p/s:Wahhhh sempat lagi update 1 entry board site analysis dengan konsep design perpustakaan kau tak siap lagi.Esuk pagi ada presentation mak cik.Okek mak nak umumkan selamat tinggal dunia pondan blog.Mak nak buat design!

2 comments:

Hairil Rizal said...

Sapeee la punye kambeng tuu..
Tak pasal pasal jadi kambeng golek tu nnti...

Suehaily Mohd Jiwa said...

tu kambing gurun datang dari bangi sana.jauh gila diorang travel