Tuesday, September 21

Raya 2010 Dikelilingi Kanak-kanak Comel

Update entry raya di saat-saat genting menyiapkan Presentation Teori keesokan harinya. Beginilah ciri-ciri pelajar tak produktif HAHAHA!Raya tahun ni tak begitu meriah sebab sedara sepapat yang sebaya ramai tak balik,semua pun dah ada arah tuju masing-masing.Kerja jauh-jauh,belajaq jauh-jauh.Fine korang raya ni turn korang,next next raya turn aku pulak okek!Cisdell!

Disebabkan saya cucu sulung belah bapak dengan mak,makanya cousin semuanya kecik-kecik belaka.Pergghhh tahun ni mak-mak sedara semuanya subur belaka.teeet..Memang raya ni kampung di kelilingi baby dengan budak-budak kecik je ah.Saya yang besar ni diabaikan oleh atuk dengan opah,sobsobsob,sesuatu yang menyedihkan di situ.









budak kecik yang last ni paling comel okek (adik sendiri kena ah bagi high raking bukan!HAHA)


yang ni pun kanak-kanak comel yang dah tua bangka.Penat ouh nak layan kengkawan yang sengal macam ni tapi best :)




p/s:sekarang berada di UKM terchinta,masa untuk menyerang rumah-rumah kengkawan UKM and rumah lecturers.zaazzzzsss!

2 comments:

MOFASAD said...

gambar last

dua dari kiri tu kenapa mulut camtu?

hahahahaha

Suehaily Mohd Jiwa said...

haha.kan dah ckp ni kanak-kanak tua bangka yang sengal.nam die farani kalau nak kenal!