Thursday, October 21

10 Days To Go!



10 days to go for final project submission date!
Lagi 10 days aku baru siap yang ni saja
Massing dan floor plan

Ouh kiranya,aku perlu stop sekejap selama 10 hari berblogging dan berfacebookingEh tapikan aku agak tak puas hati lah statement sorang studiomate ni.Dia ingat design dia hebat sangat ah?Bajet aku nak tiru design dia?

'Eh floor plan kau macam aku punya lah'.'Kau pun buat ramp jugak macam aku??'

Wat the hell are you freaking mother.Typical thinking!Aku tak ada nak tiru design kau,aku buat based on apa yang lecturer crit okay,puas hati??Ingat kau hebat sangat design.Kau kipas lecturer pun aku tak heran.Aku sabar sekarang.Kau tunggu lah aku ishytihar perang dekat kau.Kau tunggu,kau tunggu!

2 comments:

alyaanajwa said...

slamat berskecap! hehehe klu ada nk upah pahpe boleh je...kihkih

Suehaily Mohd Jiwa said...

hahaha,,boleh2,gaji blnje makan air mekdi je la,,haha