Friday, October 29

He's Just Not That Into You

The unexpected declaration of love,
The exception of the rule.
But sometimes we're so focused on finding our happy ending,
We don't learn how to read the signs.
How to tell the ones who want us from the ones who don't,
The ones will stay from the ones who will leave.
And maybe this happy ending doesn't include a wonderful guy.
Maybe it's you!

On your own picking up the pieces and starting over.
Freeing yourself up for something better in the future.
Maybe the happy ending is just moving on.
Or maybe the happy ending is this.
Knowing that through all the unreturned
phone calls and broken hearts
Through all the blunders and misread signals,
Through all of the pain and embarrassment.
You never ever gave up hope!

-He's Just Not That Into You-


Fevret couples He's Just Not Into You

Having supper Mamee Kari Xtra Pedas and Nescafe Neslo!Memang mantap sangat ah makanan tengah malam yang SUNGGUH berkhasiat sebelum memulakan malam-malam indah dengan kerjaan yang BERtimbunan.Terbaik dari ladang!Satu dengan wax ingredient,satu lagi dengan caffeine ingredient!Boleh mati dengan laju-laju macam ni kalau makan hari-hari dan secara tak langsung mendapat hadiah percuma penyakit barah dan penyakit ginjal.Nak mampos!(intonasi drama Ibu Mee Segera) pfffft!

Akan tetapi bebelan di atas not my point,the point is aku sekarang semakin pemalas!Sem ni memang gila kental,semangat semakin kurang,cengeng semakin kuat,keghairahan untuk product butter paper mendesign pun semakin hampa.Crit design jugak semakin rajin untuk SKIP.OMG!Apa sudah jadi ni!Sila berubah ah Elly!


MESTI RAJIN,PERLU RAJIN,HARUS RAJIN,OUGHT TO HARD WORK,NEED TO HARD WORK,MUST HARD WORK,EVERYTHING HARDWORK!WATSOEVA!GEGEH OKAY ELLY,GEGEH!

Lihat progress 3D library masih bergerak macam si kura-kura dalam cherita Sang Arnab dan Kura-kura!pffft.Lepas tu lihat di sana gambarajah di atas,aku sudah addict mentonton He's Just Not That Into You.Terbang di awangan tonton ini felem!




pee/ess:Oh diucapkan takziah kepada Jabatan Seni Binaku (JSB) atas musibah penculikan semua CPU di office JSB!Dammit!Macam mana nak accredate part 1 weh habis maklumat,info watsoeva sana dorang curik.Pencurik kau memang kejam tak hengat dunia.Licin 1 office CPU kau kebas!Mari kita sama-sama doakan supaya pencurik itu tumpas,tak ingat Tuhan kau ye!Kejammmmm *emo**

3 comments:

Hairil Rizal said...

Yakin boleh Elly!
:)

Privacy_Resident said...

Pergh serius ke do? BANYAK GILA DIA CURIKKKKKKKKKKKKKKKK?!

Suehaily Mohd Jiwa said...

abg hairil:insyallah boleh2
topex:serius la weh,habis dgn LCD apple ketua jabatan aku kena curikkk,ada 1 bilik lagi pun selamat jugak dia curikk!mmg semcm staff khabarnya penchurik tu..