Friday, October 22

Iklan Keropok Mony Kegilaan Rakyat Malaysia

video

Okay aku tipu!Cakap mau stop blogging kan,itu semua kata-kata pendusta belaka,tak pernah benar-benar belaka.Sekarang dah addict nak menghadap blog,dia sekarang boyfriend aku paling disayangi.HAHA.


Heran betul apasal semua orang suka nak search iklan keropok mony ni.'Eventhough iklan ni tak produktif langsung.From the other way motif iklan ni sangat suksess,suksess!' kata-kata dari rakan baik Loo Chern Wah.Maksud Chern,iklan ni memang tak produktif langsung tapi dari segi nak tarik minat rakyat Malaysia search dalam internet memang berjaya langsung!

Iklan tak berproduktif,rakyat produktif!
(Ada kaitan ke tagline ni??!)


Apa sebab orang Malaysia ni tak habis-habis nak google iklan keropok mony hah??!Every week keywords keropok mony mesti ada sekelumit umat datang dekat blog naif ni cari itu punya iklan.HAHAHAKTUII

Aku kutuk-kutuk pun,everytime call raziq mesti mau dengar dia nyanyi lagu keropok mony.Bahana lah kau iklan keropok mony!Aku pun turut addict lagu kau!HAHA


pee/ess:Nak dekat-dekat exam ni barulah fakulti jadi meriah kan sebab semua pun baru sibuk-sibuk nak buat study group.Okay yang nak menghadapi exam next week Best of Luck!Selamat study,saya bulan 12 baru exam.TEHEE ;)

No comments: