Saturday, October 2

Klik Untuk Tumbesaran Berganda

Sedikit perubahan pada blog ellysuehaily.blogspot.com.Dengan mengklik gambar di bawah akan menjadi tumbesaran berganda atau nama lain Highslide Javascript Image.Tengs to Topex untuk info ini daripada Neo In Blog.

Hujung minggu ni lagi open house invitation by Sherry!Tengs Sherry for the invatation.Makanan semua superb,perut pun naik dengan superb nya.KAHKAHKAH.Nasi kambing golek (pernah dengar ke?HAHA) ,keow teow,ice cream,kebab,tom yam,cendol,satay,tapai, memang banyak kalau nak list down kat sini.Ni baru open house Sherry,kalau kahwin nanti lagi grand.Jangan lupa invite okek Sherry!


Farani,Elly,Huda,Sherry

Zara,Farani,Sherry,Elly

Umat manusia jakun tengok anggur.(wey malu kaum okek!HAHA)

Sherry's Open House

Balik KL semalam semata-mata untuk attend open house Sherry okek.(tipu di situ jangan percaya Sherry!)
.Selain attend open house Sherry,keinginan membuak-buak untuk ketemu raziq (kena highlight sikit),adik beradik dan ibu bapa juga perlu.HEHE


pee/ess:Hari ini masa untuk bekerja keras design secara bertungkus lumus.Esuk crit idea development,elevations dan sections.Hopefully berjaya siap overall idea.Amin!

Oh tidak,perubahan ini tak menjadi sebab format gambar bukan jpeg.Harap maaf.KAHKAHKAH

2 comments:

cik shazida said...

seriyus kurus giler awak!!!!!!!! ape kes elly! jeles2!! haha

Suehaily Mohd Jiwa said...

kama kau ckp aku kurus??wadeeeyaa
haha.kembang weeyy
aku rasa maintain je aku tembam kama