Sunday, October 17

OU Architectural Exhibition Update Laju-Laju

Aku sudah gembira.Hari ini gelak secara pukal tak berkadar langsung,hebat bukan?Semalam cengeng,hari ni cangang??HAHA.Apakah punya ayat ni!

Currently at One Utama for Architectural Exhibition!At first niat tak mau join set up booth exhibition ni sebab FLOOR PLAN aku tak solve lagi,apa mau crit pagi isnin kan kalau join.At last perasaan membuak-buak nak join set up plus dihasut budak junior ni aku aku terjoin dalam kancah konvoi ramai-ramai set up!DAMN!TERjoin lah pulak kan,esuk pagi mau crit design apa???!Okay crit butter paper kosong boleh, mencabar bukan!KAHKAHKAYUUU!Matilamak crit floor plan tak habis-habis lagi..

Sila jamah dengan selera gambar upload secara laju-laju di The Coffee Bean sambil mentunggu carpet exhibition dipasang abang-abang technician.


Jejak kaki terus terphsyco dengan booth school lain,wadefakulti.
Tak pa tak pa kau tak tengok lagi UKM kan..haha

Ahaks semua kaum wanita kan,,UKM aka Universiti Kurang Male,katanyaa..

Okek ada jugak kaum male,yang itu junior first year,kitorang panggil nabil tapi nama dia fadli sebab muka dia potostet nabil raja lawak!HAHA

Ini promoter window 7 tersohor di JSB junior Onny,dia comel!Sebelah tu site model 2nd year yang bakal menyohorkan nama Universiti Kurang Male.HAHA

Tu tak lain tak bukan UTM KL yang saja buat aku terphysco tak tentu pasal design booth dorang.Mantop mak cakap lu!

Sampai sini saja santapan pagi-pagi buta dari beta.Sekian.Gambar booth tak boleh upload lagi sebab tak set up lagi sebab still tengah tunggu carpet dipasang.Lambat gila pulak tunggu,,!@#$%^&.Bosan!Dengan itu sila proceed floor plan anda dulu.Adios!


pee/ess:Aku suka quote Macham Iz punya blog:In my yeadd, "Tak guna sayang orang yang tak sayang kau sepertimana kau sayang dia"..Loikee!

2 comments:

cik shazida said...

ehem. cantik design abang rambut kembang tuh. hihi

Suehaily Mohd Jiwa said...

eh???abg rambut kembang tu design ape??
mana ada dia apa2 spt dlm gambarajah