Tuesday, November 9

5.28 Pagi Yang Begitu Hening Bangat




Taktala jam menunjukkan 5.28 pagi ini aku berada di fakulti terchenta sedang berada dalam keadaan resah gelisah macam ayam tengah berak kapur di tengah-tengah bandar menyiapkan segala macam drawing,board,detail,sketch up untuk submission major project esuk hari.Warggggghhh,mau nangis 12 baldi,banyak lagi tak siap.Detail tak siap lagi weh!!!

Ya Allah,kau bantu lah hambamu permudahkan pekerjaannya,Amin!
Wish me luck kawan-kawan!

6 comments:

pareed omey said...

wah2..gud lak..rindu zaman itu..hehe

Nicha E-cha said...

SAIKO SIOT!

Hairil Rizal said...

Gitu la idup bebudak Archi ni kan...berumahtangga dalam studio lumrah kehidupan!

Sabo je laa.... :)

daylachan said...

skecthup gila 1 site!mesti berat!hoho gudluck!

JS said...

ohh..i likeeee

Suehaily Mohd Jiwa said...

kak pareed:wahhh rindu sila masuk part 2 balik!dengan itu hidup semakin meranaaa
nisa:dak aiihh ang lagi physco kot
abg hairil:haha,tulah nama dia budak archi.mesti stay studio seumur hidup di universiti
kak dayla:berat tak berat jugak lah!mmg mcm hareemm
shafiq:eleh kau A student jgn bising!haha