Sunday, November 28

Interior Design Untuk Raziq Adik Kesayangan

Tajuk cannot go sangat!Bajet kau dah jadi interior designer ah boleh buat private space untuk adik kesayangan sendiri.pfftt.Tak tak, actually saya sedang memproduce design Interior Design for Children Space bagi final project library lepas which is project minor semestar ni.

Idea asal ID ni adalah inspirasi dari adik kesayangan raziq,sambil design sambil tengok gambar raziq,sambil design sambil tengok gambar raziq.So client ID ni adalah kepunyaan raziq sorang jah,budak-budak lain tak boleh masuk ini space children!(overrrrr gila aku weh)

Gambarajah di bawah sekadar teaser saja,tak complete sepenuhnya lagi design ni.Kelak dah scomplete design bakal di upload secara pukal lagi.Kalau saya upload perspective yang dah ber'render' dan ber'color' insyallah bakal mendapat kritikan hebat dari mana-mana pihak tertentu T__T.Especially pihak-pihak senior seperti Adian,Kak Farah mahupun Kak Alyaa <--3 orang ni taiko ID plus rendering whooo,tabik spring sikit ah!)



Not good not good punya design


Inspirasi hidupku.Ececeh aku lempang kang!

Ini lah dia budak yang jadi inspirasi ID di atas.Itu hanya kenyataan palsu saja,tiada yang benar-benar belaka.pfft!Raziq sekarang dah pandai cakap banyak dan cakap secara berulang-ulang sampai penat nak menjawab!

adik:"Along kat mana,along kat mana,along kat mana"
kakak:"Along dekat UKM,along dekat UKM,along dekat UKMMM"


Satu pencapaian yang mengembirakan weh untuk adik kesayangan yang dah masuk 3 tahun 2 bulan ini.TEHEE.

7 comments:

韵婷 said...

LIKE !

dyalova said...

Nice!~

Adian said...

motif nama aku naik? chek xpandai render noo....

Hairil Rizal said...

Hoo..patut la tokleh masuk blog ni semalam, dia tukar background design laaa!

Suehaily Mohd Jiwa said...

adian:alalala..tak nak ngaku lah pulak sekrang kan.render kat facebook tu apa semuaaa??
Abg hairil:haha..org lain tukar design kejap je.sy berhari2 baru siap tukar dsgn

alyaanajwa said...

aaa....mana chek nampak pa kalau suma tu putih ja...hahaha

Suehaily Mohd Jiwa said...

kak alyaa:malas nak letak perspective yg color.gila hodoh lagi kot design