Wednesday, November 24

Nota Cinta Kita

Yayangku,dah lama kita abaikan kamu.Hari ni kita rasa macam nak demam lah.Dah berapa hari tak menikmati katil empuk di bilik.Kita tengah sibuk upgrade board project library.Kita tak upgrade board tapi kita totally ubah board tu.Penat lah yayang!Mata asyik mengadap laptop je tak henti-henti.

Untuk minggu mendatang ni kita mungkin tak dapat nak borak lama-lama dengan yayang tau.Banyak benda kita nak settle kan,submission upgrade board library,interior design children space,assignment berlonggok-longokkan,measured drawing lagi dan FINAL EXAM!Doa kan kita boleh teruskan kehidupan architecture yang sangat suck sangat bahagia ni tau yayang sampai final exam nanti.

Sumpah lepas ni kita dah beranak,kita akan melarang anak-anak kita ambil architecture.Jangka hayat hidup anak kita boleh pendek nanti kesian dia!T___T

pee/ess:Kita curik-curik masa borak-borak dengan yayang tau walaupun tengah rush gila kejar masa nak siapkan board lepas tu tengah malam ni nak print dekat Serdang.Tengok betapa kita sayang dekat kamu yayang!HAHAHA!

Ouh ini NOTA CINTA KITA yang mengaaaaaadddaaa-ngada sangat

2 comments:

Hairil Rizal said...

Siapakah yayang itu?

Hahaha! (Sudah tau bertanya pula...)

Suehaily Mohd Jiwa said...

haha..yayang si pengarang jantung hati si blog lah kan.xdak lain dah