Sunday, December 5

Ada Orang Gilos Hari Ini!



Seorang pelajar architecture yang hampir sewel mungkin!


Nampak tak dekat whiteboard belakang tu? Tu semua jalan kira daya ricih dan momen lentur untuk paper esuk structure!Sejak aku masuk archi ni aku rasa macam dah bodo piang dah bab-bab kira-mengira ni.

Dulu sekolah menengah bukan main aku sayang add math weh.Bila archi mendatang dalam hidup rumus segi tiga pun rasa macam dah confius apa dia.Blergghh!!



Esuk killer paper STRUCTURE wehh.HAHAHAHAHA.
Selamat maju jaya buat diri sendiri beta ucapkan!
Tak lupa juga beta mahu ucapkan semoga maju jaya hendaknya rakan seperjuangan yang lain.
Marilah sama-sama kita berjuang di medan perang esuk!Yehaaa!

4 comments:

Privacy_Resident said...

haaaaaaaaa ko dah nampak kurus sikit mungkin sebab ko tension sangat :P

Suehaily Mohd Jiwa said...

aku kurus??kau silap ni..aku dah naik dah berat bdn wehh

Hairil Rizal said...

Pakcik dulu masa stadi pun selalu nyonteng whiteboard tu dgn formula dan nota.

Bila da tensen, lukis katun plak. Hahaha!

Suehaily Mohd Jiwa said...

haha.yg dekat whiteboard tu actually bukan nya conteng
tu lecturer punya kerja,,haha
part yg lukis kartun tu time sekolah menengah selalulah buat ;)