Tuesday, December 28

Aktiviti Ideal Di Waktu Senja Watdefunnn!

Beberapa aktiviti ideal yang sesuai untuk saya suggest kepada sahabat handai sekalian di waktu senja ketika di fakulti kejuruteraan dan alam bina.Di ingatkan hanya sesuai di fakulti kejuruteraan dan alam bina sahaja,FKAB sahaja okek!Di fakulti lain tidak molek dipraktikkan.

1.Berkongsi dan menjamah makanan bersama rakan-rakan lain dengan lahapnya.Contoh makanan yang ideal untuk di makan adalah seperti spaghetti carbonara dan nasi lemak X-Bite.(promotion tak bertauliah.pfftt)


Sila makan dengan lahapnya untuk meneruskan aktiviti seterusnya

2.Selesai makan secara lahapnya,kita boleh melakukan aktiviti berphotomania tanpa henti.Aktiviti ini adalah sihat tidak menggemukkan badan malah ia boleh menceriakan suasana suram di fakulti.MUAHAHAHA

Photo pertama mesti sopan-sopan.Anak dara perlu sopan

Photo kedua sudah sedikit hilangnya kesopanan dan kesusilaan anak dara

Photo seterusnya tiada kesopanan dan kesusilaan.Action Kamen!Beep beep beep.Eh tak tiongman lah!

Photo berikutnya telah dikembalikan kesopanan dan kesusilaan anak dara.Behave behave!

3.Selesai berphotomania kesopanan anak dara,aktiviti membuat perbandingan ketinggian masing-masing perlu dilakukan.Mana tahu lepas makan tadi ketinggian mungkin menaikki sehingga 5 inci.Ewah kau hiperbola sangat kan!Dush dush!Sihat okay aktiviti ini,tak tipu.


Okay mencapai 0.0001 inci kenaikkan tinggi selepas makan makanan X-Bite kann.wth!

Diingatan aktiviti ini sangat sesuai dipraktikkan kepada pelajar FKAB sahaja di waktu senja okay.Banyak lah kau kan sesuai!Waktu senja orang balik bilik,kau buat aktiviti tak bertauliah.Shadup you!HAHAHA


pee/ess:Terima kasih kepada photographer tak bertauliah kak iman dan model-model tak bertauliah yang terdiri daripada iaitu saya sendiri,Hazrina Erin,Nicha E-cha dan Natasya Ilma Alhabsyi.pffftt!

Okay boleh bersurai meneruskan kerja drawing Bangunan Canselori berprestij itu


Promotion bertauliah:

-Kepada semua pelajar UKM Bangi silalah berkunjung di X-Bite (nama baru kepada X-Site yang dahulunya di pusanika tu lah!)
-Lokasi X-Bite telah bertukar posisi di Taman Suria UKM berhadapan padang UKM.

-Makanan dia sedap tahu?Spaghetti carbonara,nasi lemak,roti steam dan macam-macam weh.Rugi tak pergi rasa makanan dia tahu tak!

4 comments:

Hazrina Erin said...

mahu semua gambar tadi!haha..comel je..walaupun muka busuk lepas wat measured drwing...terutama n bukan name sbenar...HAHA

int_ayu said...

sangat cute kelakuan ^^,

Natasya Alhabsyi said...

Like..liko..haha...
nak gambar jg,=)

to intan>> ktorang mmg kelakuannya cute belaka, haha, btul x kawan2x, hee..(perasan plk..=p)

Suehaily Mohd Jiwa said...

eh tak bagi lagi gambar kat korang esuk lah aku bagi
intan:wah cute kah?terkoyak seluar masing-masing.HAHA