Sunday, December 12

Ala Ala So Cute!Cepat Tengok

Video ni sudah post di facebook,dekat blog belum lagi.Akibat terlampau lah aku suka video ni wajibulghunah post dekat blog pulak.HAHA.Comel betul la budak kecik dua orang ni.Kalau ada anak macam ni sumpah hari-hari gelak macam hantu kak limah tak hengat dunia noks!

Tengok 20 kali pun gelak aku tak hilang-hilang jugak.Kelakar betul budak perempuan sorang bawah ni.

video
Sampai bapak dia nak hukum pun terbantut sebab budak ni terlampau comel ohhh!

video
Boleh pulak time mengaji terselit HAHAHA kan!!


Ada dua paper lagi mendatang.Dua-dua perlukan tenaga batin pembacaan yang terkuat di alam semesta ini.Amalan profesional dengan teori seni bina paper minggu ni!Bab nak menghafal ni yang lomah jantung den ni.

Esuk final mark design,upgrade board sumpah tak buat.Buat model ajo lah den mampu buat yoh!Duit non ado dah!pffftt.SEDIH!T___T

3 comments:

Privacy_Resident said...

anak2 kita nanti camni lah yang~ HAHA

Hairil Rizal said...

Hahaha! Mmg comel :)

Good luck utk esok!

Suehaily Mohd Jiwa said...

topex:ye la yang.anak2 kita pasti comel bukan!
abg hairil:haha.comel kan.anyway tengs ;)