Thursday, December 16

Lagi Tagging Tengo

Halamak tag lagi.Tak dak benda lain kah entry elly ni.Aku lempang kang.HAHA.Si budak Cybot Berjaya hari tu tag AKAK SENIOR ni hah.Dah berapa kali dah tanya bila nak jawab kan.

HAH ni akak nak jawab ni sebab exam dah habis semalam (padahal time exam week pun ada je jawab tag orang lain kan.pfft!).Ala dek non kenapa la 25 random things kena buat dik!Kalau aku reduce kan 20 bleh?HAHA.Ponat tangan den nak taip ni haaaaa..

"once you've been tagged you're supposed to write a note with 25 random things, fact or goal about you. at the end, choose 25 people to be tagged. you have to tag the person who tagged you. If i tagged you, its because I want to know about you."


1.Nama saya Suehaily Mohd Jiwa
2.Saya seorang pelajar architecture di UKM

3.Mempunyai ibu bapa yang jiwangsss.
4.Effect dia terhasilah seorang anak yang sangat jiwangss.HAHA.

5.Saya seorang kakak sulung yang beradik beradik enam!(hambek kau 6 orang weh).Untuk maklumat lanjut rupa paras adik-adik lain rujuk di sidebar kanan.

6.Terlampau lah sayang dekat Raziq Rahime,adik paling hot di abad ni.HAHA
7.Im forever 21.Lepas ni jangan tanya umuq la naaa.HAHA.Bajet!
8.Kediaman keluarga di Kuala Lumpur tapi jarang duduk di Kuala Lumpur sana.

9.Masih single tapi not available.Ecewah aku lempang karang.
10.Banyak lagi ke nak jawab ni.Baru no 10..



11.Apa lagi haa mahu gebang ni.Baru no 11..
12.Suka release tension di Alamanda mahupun Mid Valley lepas habis submission design dan exam

13.Suka cenggeng sebab .... (jawapan perlu di sensored kerana sensivity perkauman.HAHA tetiba jah!)

14.Suka repeat lagu dalam playlist selama sebulan lamanya.Hambek kau boleh muntah asyik dengar lagu sama.AMK! (ada mak kisah)
15.Suka char keuw teuw gila!Kenduri kahwin aku nanti wajib ada menu ni.HAHA

16.Sekarang ni sedang gila Japanese food weh!Tako dan teppanyaki sedap nak mati

17.Suka melatah macam mak nenek.Orang tua-tua cakap nanti cepat nyanyuk.Effect dia dah ada pun sekarang.pfft!

18.Suka mencopy movie.Tapi mentengoknya entah bila entahnya.Terperap berlonggokkan dalam external tu hah!
19.Lately suka buat kerjaan blogwalking yang memang tak dak guna.Kerja semua menjadi lembab sebab hal inilah.pffft.

20.Ishh lama lagi ke nak sampai no 25 ni..



21.Tak tahu mahu achieve apa untuk future.Angan-angan arkitek sudah menjadi impian di kuburan saja.(Ayah ibu tahu ni mesti hampa dengan anak sulung mereka.pfft)

22.Saya tak teror perihal mendesign.Itu pasal tak mahu jadi arkitek

23.Architecture sangat memfenatkan,jangka hayat hidup boleh pendek.Itu pasal tak mahu jadi arkitek

24.Membuat design sangat mentension kan.Itu pasal tak mahu jadi arkitek
25.Duit poket untuk final year ni setiap hari kempis angkara design.Itu pasal tak mahu jadi arkitek.T__T sedih

Tak mahu tag sesiapa nanti penat dia nak menjawab.Kesian..HAHA

Mizan No 10,11,21 tu aku main tipu sikit sebab nak cepat sampai no 25!HAHA.Aci ok aci.Jangan sentap naa.


pee/ess:Nama je dah habis exam tapi mana boleh enjoy sehabis mungkin lagi weh.Ni haa review design Isnin dengan Selasa,upgrade board tak settle lagi,UPGRADE BOARD LAGI!TERBANG DUIT~~ Mengukur bangunan canselori tak settle lagi,measured drawing punya hal ni.

Architecture is THE BEST COURSE IN THE WORLD.okay tipu!

3 comments:

Hairil Rizal said...

Suka Warlord tgk si Elly ni mengelat dlm menjawab 25 soklan tu.

Yelah, yelah..faham..bz stadi!

cybot berjaye said...

uish..amboi mk cik..maen ngelat..haha...xpe2..anda dimaafkan..kihkihkih

Suehaily Mohd Jiwa said...

abg hairil:haha,bukan busy tapi nak cepat habis

mizan:kau memang baik hati.nasib kau maapkan.HAHAHAHA!