Thursday, December 23

Mengukur Canselori Bakal Menggemokkan Badan

Mengukur Canselori UKM bakal menggemukkan badan!Aite?Ye betul, ini benar-benar belaka.Orang lain buat measured drawing makin kurus aku buat makin gemuk.Tak hairan lah bukan sebab pak cik cafe canselori bukan main baik hati lagi weh!

Ingat gorilla nak makan ke hapa bagi free banyak cenggini??

Bayangkan semalam bagi roti canai 2 bungkus, hari ni bagi kuih bergondol-gondol!Mana tak gemuk weh!Berusaha gigih mengukur canselori enam tingkat tu bersama niat sampingan untuk mengkuruskan badan tapi alangkah malangnya niat ini bakal digagalkan oleh pak cik cafe tersebut.pffft!

Mungkin muka aku,Fieza dan Nisa macam kesian sangat kot tu tu pasal diberi sedekah amal jariah.Itu mungkin,mungkinlah seperti yang di wawarkan oleh Fieza di blognya.

Selain daripada mengukur badan staircase,toilet dan mengukur mulut mak cik guard,kami juga membuat kerja sampingan di canselori seperti rujuk gambarajah di bawah ini:

Kejadahnya mengukur canselori sambil menjadi cleaner sampingan.HAHAHA

Aksi di atas terjadi kerana kami mengukur di toilet berprestij katanya.Tapak kasut yang hodoh telah mencompang campingkan lantai toilet berprestij tersebut lalu cleaner di atas sukarelawan untuk mengemop lantai toilet berprestij.


Mengukur roof top dengan gagahnya.Nasib tak ada tikus mondok atas tu weh!


Gigih mengukur demi mengkuruskan badan-katanyaaa



Pee/ess:Katanya En Irfan sudah selamat menamatkan zaman bujangnya.Yahhh selamat pengantin baru diucapkan kepada En Irfan,semoga kekal ke anak cucu.Ucapan ikhlas dari studentmu.Ewaaahh!

7 comments:

Natasya Alhabsyi said...

weeei elly, bia betul...series ni en.irfan da kawin?
waaaaaa...selamat...selamat..

Suehaily Mohd Jiwa said...

ya iya lah tasya en irfan dah kawin 18 hari t
status fb dah tukar married
reception buat this weekeend ni kot

Natasya Alhabsyi said...

apsal xdngar kbar brita ek, tetibe je dh kawen, xde angin xde hujan, tetibe je ribut..(eek, merepek bende laa..=p
so ade x KAD KAWIN(rujuk elly) utk kita2x ni?hehe..

Anniesa Sophillea said...

betol tasya....mungkin de nak rush sebab sambung belajaq kot..
neway...comey tak i mop lantai????????

Hairil Rizal said...

Karipap byk camtu boleh buat jual daaa...

Kalau dapat lagi byk camtu sila poskan pada Warlord... :)

ARIPSAMAT said...

karipap tak ukur sekali ke?..heheheh

Suehaily Mohd Jiwa said...

abg hairil:karipap tu tak makan pun.masuk angin terus buang
aripsamat:eh dah ukur dah.siap buat drawing dia lagi.HAHA