Wednesday, December 15

More Tagging Tengo

Perihal tag ni dah lama dah ditag oleh dhiyalova,rakan blogger.Di tag 3 Disember hari tu,aku jawab 15 disember.Punyalah ambil masa lama kan nak jawab.Mak busy la noks,exam lagi design lagi (padahala update entry lain bleh pulak kan!??)MUAHAHA!

Aku ni sebenarnya paling pemalas nak jawab tag-tag ni.Jadi ghentikanlah tagging tengo ni ye kengkawan!Nanti nak menjawabnya punya ambil masa berkurun-kurun lama nak jawab.pffft!

1. Adakah anda rase anda hot ?
Ye memang saya rasa hot,dalam bilik ni hot la derrr ;p

2. Update wallpaper anda guna sekarang ?


3. Cerita pasal gambar ini ?
Cecita cecita..(dialog awie dalam hantu kak limah balik rumah).Nak cerita apanya,hambek kau pakai gelap gulita punya wallpaper.HAHA

4. Kali terakhir makan pizza ?
Makan dengan studiomates time orang tengah solat jumaat before class structure

5. Lagu terakhir anda dengar ?
Hey soul sister.Halamak nostalgia archustic ni!

6. Ape yang anda buat selain selesaikan tag ini ?
Study teori seni bina!Esuk last paper exam

7. Selain name sendiri , anda dipanggil dengan name ape ?
Elly(semua kengkawan)
Ar pen (officemate practical)
Ketot(beh ssi czze)
Budak kecik (kak farah,kak aai,kak iman,semua akak-akak lah)
Akak senior (mizan cybot berjaya,syida,budak2 jkas 2nd year yang dikenali.HAHA)

8. tag lagi 5 orang
Nur Afieza Azmi
Nur Khairunnisa

Nor Hazrina
Natasya Ilma
Putri Hafizatul

9.siape orang no.1 dgn anda ?
Kawan baik aka roomate sementara.HAHA

10.katakan sesuatu kepade orang no.5 ?
Itu budak teror math!Hebat gila weh!!

11.no. 3 ade hubungan dengan siape ?
Kami lesbo studiomate di jabatan seni bina UKM.

12.Bagaimane pula dengan no.2 ?
Nisa dia suka nyanyi hidustan tak habis-habis.
Update facebook macam orang gila!HAHA


13.Kata-kata cinta pade orang no. 4 ?
Tasya I LOVE YOU SO SO MUCH (ini sebab mahu makan sapeghetti di bilik anda!HAHA)

14.Berikan fakta yang anda tahu tentang orang yg anda tag ?
Semua itu adalah girlfriend saya di studio! :)




Okek yang kena tag tu sila JAWABBBBBB SEKARANG TAK PAYAH STUDY TEORI TU.Ghenti kan lahh!!!HAHAHA

6 comments:

cybot berjaye said...

name panggilan yg 'akak senior' mne...x tlis pon...x aci2...

Suehaily Mohd Jiwa said...

hahahaha.sentap pulak.lempang karang.ye la ye la aku update.tunggu naa

Nicha E-cha said...

fb addictes sebentar aja dongg

Hazrina Erin said...

wehh elly tipu~aritu kan makan pizza ngn kitorang...bulan lepas kot..sebelum class en nasri..lupa sudah ke?hahaha :P

fiezafz said...

erin, die mmg la. aku pn rse cm nk ggit die.

Suehaily Mohd Jiwa said...

erin,fieza:hahahahaaha!aku lupa.nyanyuk gilaa!okay tukar!