Tuesday, December 7

Assignments Like Hellyahhhh!

Salam Maal Hijrah

Tahun baru ni penuh dengan assignmentsssss kena settlekan plus exam kena harungi kan.Aiyaa aiyyaaa.Fening dah mana satu nak buat,banyak sangat ouh assignment time exam ni kena submit.Oleh itu sambil membuat assignment yang begituuuu lah banyak sambil dengar lagu jiwangsss boleh??

sara barailless-love song
(click for the song)

sarah vonderhaar-all mine
(click for the song)

jason mraz-make it mine
(click for the song)

(click for the song)


Hijrah-Going for better, going for stronger, going for wiser-Syafiqa Abdul Khalim


Salam Maal Hijrah everyone!

2 comments:

Hairil Rizal said...

Musykil sket...orang lain sumer dah abes exam bagai tapi cik elly kita masih dgn assignment.

Something wrong somewhere?

Suehaily Mohd Jiwa said...

hahaha,archi student ukm memang macam ni.assignment submission akan sampai tarikh exam and nama diaaaa kerja last minit lah tuuu