Thursday, December 2

Spirit Song For This Challenging Week

Dah macam blog lirik lagu dah aku rasa ellysuehaily.blogspot.com-blog perempuan pink ni.HAHA.Mana taknya hari-hari menghadap laptop menkerjakan board design,assignment,onlinement sambil bukak playlist yang lagu repeat tak sudah-sudah weh.Kawan sestudio pun rasa nak lempang aku hari-hari lagu sama.Mau lemau dengar.pffftt!!

Makanya,pembalasan dendam berahi untuk lagu-lagu kesukaan di sini lah.Dekat yayang lah nak mengadu lagu yang kita suka(gediikkkknyaaa!!).Untuk minggu yang teramat mencabar ini,marilah kita mendengar lagu ini rakan-rakan.Semangat ye rakan-rakan!Ayuhhhhh teruskan perjuangan berperang di medan perang.HAHA!






free spirit -alyson stoner



There's a spirit that lives inside
You can see it within my smile
Through the rainbow that shines
Above in the sky i know i'm not alone

And the moment will see me through
As i watch all my dreams come true
My heart beats with yours and
Yours beats with mine, Every time.
I just close my eyes and think of you
I'll show the world they'll feel it too

Here I am I feel my wings
Oh let my free spirit soar
I reach up high and break
Right through
Oh, I don't see any doors.

I have opened my arms to light
I have everything in my sight
Cause there's nothing that's
Gonna hold me back tonight

I just close my eyes and think of you
I"ll show the world they'll feel it too
Here I am I feel my wings
Oh, let my free spirit soar
I reach up high and break right
through I don't see any doors

Where have I been
And where am I going
How much of life
Will I really get to know
All that I want is to be so free
And to have love to have love

Here I am I feel my wings
Let my free spirit soar

I reach up high and break right through
Oh, I don't see any doors
My free spirit soar

Oh yeah my free spirit soar

My free spirit soar


Lah dia ka yang nyayi lagu ni..


pee/ess:Kau tengok betapa hebat tak hebat aku esuk final submission ID sempat lagi update blog kan.Mana nak siap kerja dik nonnnn!!!haha.ini nama dia 'A student' yang sangat berjaya!


No comments: