Saturday, January 8

Facebook Will End Soon Guys!

Apa kau kata?Facebook akan berakhir kelak??Ya ya,itulah dia.March ini facebook akan berakhir rakan-rakan!Oleh itu,hari-hari kita kelak akan suram tanpa facebook.WAKA WAKA EH EH!

And to be honest, I think it’s for the better. Without Facebook, people will have to go outside and make real friends. That’s always a good thing.

“I personally don’t think it’s a big deal,” he said in a private phone interview. “And to be honest, I think it’s for the better. Without Facebook, people will have to go outside and make real friends. That’s always a good thing.”
Mark Zuckerberg.KATANYAAAA...


Memandangkan facebook will end soon,marilah kita mengambil langkah-langkah yang sepatutnya diambil!Bleh?

1.Cepat-cepat save photo-photo kenangan dalam facebook tu!Nanti dah tak boleh view lagi
2.Aktifkan twitter.Laman sosial sebagai pengganti facebook!
3.Print screen semua comment rakan-rakan yang sangat memberi kenangan terindah.HAHA.Bengong!
4.Download semua video porno yang the best ever dalam facebook itu.Kelak susah nak tengok lagi
5.Copy photo-photo manusia kegemaran yang selalu di stalk.Kelak tidak boleh di stalk lagi dah kannn.pfffttt!
6.
Siapa yang tak ada blog,register blog dengan segera (ini cannot go sangat!)
7.Pergi create social network baru cepat!Anda bakal menjadi kaya-raya kelak seperti Mark Zuckerberg

Create EARbook pulak bleh??HAHA bangang nyaaa.

Ibu-ibu,bapak-bapak pasti akan lebih gumbira apabila facebook kelak bakal tiada.Anak-anak tidak lagi akan menghadap 24 jam depan laptop/desktop untuk facebook lagi.Tapi ada jugak ibu-ibu,bapak-bapak yang 24 jam menghadap facebook kan??TEEETT

Aktiviti yang lebih bertenaga juga boleh dibuat daripada membuang masa menghadap facebook.Jangan nak fikir lain pulak,aktiviti bertenaga itu bermaksud aktiviti outdoor yang mengeluarkan peluh yang lebih menyihatkan tubuh badan okek!

Kehidupan sebelum adanya facebook akan bermula semula.Terimalah hakikat elly!



Dengan ini diishtiharkan,
Facebook kami bakal merindui mu kelak!
Wadefunnn!

dan dengan ini juga saya mengishtiharkan
Ini hanyalah rekaan semata-mata
(wah bukan main lagi aku percaya kan!HAHA)

source:Is Facebook Ending on March 15? Another Ridiculous Rumor Spreading like Crazy

6 comments:

Adian said...

berita tu datang dari site berita2 palsu untuk joke jela. tension tgk org2 percaya ni.

Suehaily Mohd Jiwa said...

hahaha..terlebih percayakannnn.bengong!

cybot berjaye said...

teeeeetttt...elly p'caye..
tp kan best gak lau jd cm2...
xyah berfb...kan..kan..kan...

Suehaily Mohd Jiwa said...

teeeettt!bengong je pergi percaya kan!!
tak ada fb pun best jugak,fb skrng makin lama makin boring kan kan?

Hairil Rizal said...

Elly, ada tak sesapa pernah beritahu awak yg awak ni...

Bengong kelaka sungguh!!


HAHAHAHA!

p/s: Thanks 4 making me laugh tonite :D

Suehaily Mohd Jiwa said...

hahahaaha.tak penah lagi orang cakap bengong kelaka sungguh
bijak kelaka sungguh ada mungkin..