Friday, January 14

Its Not Funny At All!Huaaarghh

Pernah tengok video SCARY MAZE huh?Macam gampang je terkejut beruk tengok video tu kan.Cuak gila macam tengok movie the Chucky pulak kannnn!

Video game ini ending dengan ...

Hantu Kak Limah version kanak-kanak.WADEHACCCKK!!

Tapi yang ini lagi lah cannot go punya olang.Dia punya terkejut beruk sapa-sapa tak boleh challenge.Yada yada yada!





Okay sudah lah!Nanti tak pasal-pasal aku pulak yang terkucir tengok dia cuak macam orang gila.Mari gelak secara pukal dan bergondol-gondol dulu sebelum berundur!


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA


pee/ess:Masa final sem ni lah aku rasa iman bakal tercabar weh!Sengsara ketensionan subjek yang banyak bakal dialami.Sigh!Sabar-sabar kerana orang yang bersabar itu sentiasa dikurniakan balasan yang baik!Amin..

No comments: