Monday, January 24

Tiada Lagi,Enoughhhhhhh

Dah lepas ni tak mahu ke Old Town.Cukup ah dua hari menyiksakan.Pagi-pagi buta tak pasal-pasal muntah yang menyiksakan dapat secara free.Secara free lagi dapat sakit perut,secara free lagi demam,secara free lagi pening,secara free lagi muntah empat kali untuk satu hari!

Banyak pulak dia nak merungut budak ni.Lempang kang!Okek baiklah ada hikmah di situ,sekurang-kurangnya dosa-dosa kecil terhapus aite?

Tekad lepas ni tiada lagi Old Town.Bila ingat balik Mee Wantan Old Town rasa nak muntah lagi bleh?Blueeerkk.Serius hati sudah tak tertawan dengan Old Town!Nampak Old Town dari jauh pun rasa mual-mual tekak.Okay over pulak dia!HAHA





pee/ess:Ada moleknya layan Playful Kiss dia tak bagi muntah,dia bagi gelak terbahak-bahak!BAHAHAHAHAHAHA.Okay bubhye yayang kita dah semakin lupakan awak.LALALA

3 comments:

cik shazida said...

ape?? awak lupekan kite? :(( haha

Hairil Rizal said...

No wonder dapat sakit segala mcm tu..makan mee banyak sangat - 1 tonne!

Hahaha!

ARIPSAMAT said...

betul ke yang mee old wantan ada .,./,/,/.....?