Monday, February 21

Weekend Berjimba Festena Di Port Dickson!

Kulit ala-ala zebra lepas balik FESTENA (Festival Seni Bina) dekat PD weh!Terbaik ah.Jimba sakan.Enjoyable archiday wa cakap lu.Paling terbaik time main banana boat dengan tepung mentepung kan.HEHE

Berbaloi ah RM80 weh pergi FESTENA PD ni weh.Seronok bukan main kepalang.Memandangkan condition laut PD terlalu banyak batu batan,kaki luka-luka pun wa rasa berbaloi-baloi ah time main Explore Race.

minta maaf kepada semua yang mengalami luka/calar/merah2/pendarahan
semasa berlangsungnya aktiviti modul terutama sekali di dalam 'explore race'..
sesungguhnya itulah kenangan festsena-7..
silalah ramai2 jalan terencot-encot selama 1 minggu ini..huuhu..
minta maaf sekali lagi.

Arif Baharum-Ketua Modul

Tudia ayat terencot-encot selama 1 minggu tu aku tak tahan baca.HAHA

Okay ini bukan gambar dekat PD.Ni main futsal sportday FESTENA before pergi PD

Jom ah tatap gambar berjimba dekat PD secara pukal sampai muntah berdarah.TEHEE


Ini group kat sana.Kraken.Keh Keh Keh Keh Keh Keh (Cheer ala-ala Hantu Kak Limah.HAHA)

Aerobik pagi-pagi dah macam aerobic dalam disco.HAHA.Instructor Tzu Peng memang terbaik ah.Step tak nak kalah macam step dalam disco weh.Penat gelak bukan penat aerobic.Epis chantek pun kalah noks!HAHA

Kau tengok ni bukan aerobic,ini dance dalam disco weh!HAHA

Modul istana pasir di landa ombak bleh?

Dah macam cenghapa dah rupa istana ni

Camera datang je mulalah berlakon layar buat-buat istana kan

Banana boat time first day memang terbaik lah weh.Jatuh 3 kali memang syioook habis!First time berenang dalam laut kaki tak cecah kat pasir laut tu kan (ek eleh tu pun pakai safety jacket bajet mak enon je dia!).Minum air laut masin memang ah terbaik dari ladang.HAHAHA.

Third day main banana boat dah tak seseronok first day weh sebab jatuh kat part cetak.Tak remaja weh!Kita remaja mana main area cetek-ctek bang.Mentang-mentang aku ketot dia jatuhkan dekat area cetek.Wadehack.

Banana boat best!

Modul second day ah paling terbaik!Kaki semua luka parah lepas masuk laut nak lepaskan rakit.Batu batan dia wa cakap lu mencucuk kalbu kaki.Terencot-encot naik pantai.HEHE

Bila air pasang masuk laut pijak batu batan ni.Kau mampu noks?HAHA


Main tepung mentepung memang terhebat!

Terjelopok jatuh aku tarik tali tuh hah.Lawan dengan group fei fei mana tak kalah.HAHA

Batch Archiconteng!

Anyway good job archu archi.GOOD JOB!Terhibur kitorang weekend ni.Best weh tak sia-sia join walaupun design tak siap.BAHAHA.Next FESTENA Archizombie pulak naaa.Jangan lupa invite akak senior join okek next year!

Piece of Seven FESTENA