Tuesday, March 1

Apa Nak Jadi Ni!!!

Tajuk tak nak kalah kan bajet mengamuk sakan.Tak tak ni bukan mengamuk tak tentu hala tapi nak bagitau bosan dah bila bukak blog sendiri.Rasa macam nak delete je ini belog.Sungguh menghiburkan betul belog aku ni.**mata ke atas,tangan ke dada (Oh Yeah!!)

Korea sekarang lebih menghiburkan weh.Sudah khatam banyak Korean Drama dah tahu?Tak gheti-gheti nak insaf budak sorang ni.Tak hengat dia dah final sem weh.Mahu lempang sedas dua agaknya kannnn!Baru sadar diri mungkin.pffft

Kau tahu noks aku dah khatam berapa banyak drama korea plus segala tok nenek sedara korea dah semester ni?Memang wadehack sangat.Duniawi,duniawi,duniawi!
  • Prosecutor Princess
  • Playful Kiss
  • Oh! My Lady
  • Secret Garden
  • My Princess
  • We Got Married YongSeo
  • Dream High
  • Segala datuk mak nenek lagu korea aku dah gila
Tah siapa tah pengaruh aku mentengok korea ni tah.Esuk lepas habis download last episode Dream High,sumpah aku mentaubatkan diri,menjauhkan diri dari drama tok nenek korea ni.Tak buat dah kerja-kerja lagha ni.Insaf weh.**mata ke atas,tangan ke dada.

Design entah ke mana,assignment entah ke mana!
**mata ke atas,tangan ke dada

Hah!Satu lagi semenjak tak update blog secara pukal ni,guwe dah montel bangat sih.Memang makan tak hengat dunia.Kau tengok muka aku memang 'cengkung' kan!**mata ke atas,tangan ke dada.

Kembar Susan Boyle ke ni?


Tetiba nak mensemakkan blog dengan gambar dinner fakulti hari tu.Bukan main semangat gilossss kan pergi dinner fac.Dinner fakulti sangat best weh,serius mak tak tipu.*mata ke atas,tangan ke dada!



pee/ess:Baik lah marilah kembali insaf.Ingat ingat ingat kerja banyak weh.Buhbye yayang belog.ketemu kita di hari lain pulak.

4 comments:

wee beah said...

jealous nye! aku xde mse pown nk dload cte2 korea tu, dok lyn cite omputeh je.. rindu nk kne sawan korea!

Suehaily Mohd Jiwa said...

hahaha..tp ko ada masa download cte movie.dah2 aku insaf dah nk layan korea..nak buat keje je skrng.haha

Hairil Rizal said...

Mukamu sudah laen...Apa dah jadi nii???

Hahaha!

Suehaily Mohd Jiwa said...

abg hairil:kahkahkah.makan terlalu over sgt.tu naik 100 kg..okay tipu :)