Tuesday, March 8

Bapa Paling Terhebat

Mohd Jiwa Bin Khairi
8 Mac 1962
Anak sulung daripada 13 adik-beradik
(wah bukan main lagi ramai noo askar.HAHA)

Genap hari ini sudah 49 tahun.Tak tak sebenarnya umur ayah 50 tahun,atuk lambat setahun daftar sijil kelahiran.Itu pasal jadi muda setahun.Waaah kelas gitu dapat free je muda setahun.HEHE

  • Terima kasih ayah telah membesarkan Along selama 21 tahun 8 bulan
  • Terima kasih ayah telah mendidik dan mengajar Along erti kehidupan
  • Terima kasih ayah telah memarahi,merotan,mentorcher Along masa kanak-kanak dahulu
  • Terima kasih ayah telah menjaga makan minum,pakaian,ilmu dan pelajaran Along
  • Terima kasih ayah kerana membentuk Along seorang insan yang berguna di dunia ini
  • Terima kasih ayah untuk segala-galanya
SELAMAT HARI JADI AYAHANDAku

Ayat memang touching habis ni,ada jugak yang meleleh hingus mukus air mata karang.tsktsktsk T_____T

Semoga ayah menjadi seorang ayah yang sentiasa cool,terhebat dan terbaik untuk Along dan adik-adik.


Walaupun kau anak kesayangan ayah,Raziq Rahime tapi sekarang sudah tiba turn kau pulak nak merasa rotan ayah macam Along dulu-dulu.Tak sakit tahu,tapi memedihkan macam kena gigit harimau saja.HAHAHA.Rasakannnnn!

2 comments:

Hairil Rizal said...

Oh, kalo ada kesempatan cakaplah kat ayah yg ada rakan blogger kem salam besday kat dia ya! Hehehe!

Cik Elly baru 21 tahun 8 bulan? Mudaaaaanyaaaa!!! :)

Suehaily Mohd Jiwa said...

insyaallah.eh muda?wah bangga nyaaaa!