Sunday, March 6

Hari Hari Kerja LALALALA

Semakin nak tammat ni,semakin bertambah-tambah-tambah-tambah workload guwe!

  • Design-Master plan + Medium-low cost apartment
  • Amalan professional-3 assignment
  • Keusahawanan-3 assignment
  • Etika Kejuruteraan-Case study group
  • English for Engineering-Report + Negotiation Test
  • Topical Study (Thesis)-Draft pun tak siap-siap lagi
  • Working Drawing-Dari sem lepas tak complete jugak!

Tu lah dia,kan sudah terbeban,siapa suruh tangguh-tangguh kerja.Hambek lah binasa dia,7 kerja sedang mentunggu queue.Harap bersabar sekalian kerja-kerja ku yang amat dichentai.**mata ke atas,tangan ke dada!


P/s:Eh lepas grad nanti,sudah dapat satu offer company kerja.WAHAHAHA.Wishlist 'barang' before convo nanti harap-harap tercapai hendaknya.Insyallah.

Pee/ess:Malam ni konsert Kapreza ada 6ixth sense, Nash, Azharina tah siapa-siapa lagi tah artis.Dengan workload kat atas nun,patut ke aku tengok konsert tu.Non-ado lah!Lain lah kalau Justin Bieber,2PM,Bruno Mars ke kan.Confirm aku pergi even workload banyak.HAHA

Pee/ess/ess:Memandangkan workload 'terlalu sedikit', kekerapan untuk stay studio semakin tinggi.Air pun selalu tak ada dekat kolej,haaaah memang sesuai la sangat dengan keadaan dan kondisinya ya.Hipotesis sangat berjaya! Terima kasih UKM.**mata ke atas,kaki ke dada,bleh?

Pee/ess/ess/ess:Sudahlah air tak ada, waktu siang panas gila pulak sekarang ni, pokok-pokok dekat UKM pulak dicantas habis.Kesimpulannya, oksigen di UKM semakin menurun.Rasa-rasa 6 botol air mineral cukup tak bawak pergi kelas hari-hari?


Banyak pulak aku mengomen.Baiklah perlu bergerak sekarang.Kerja-kerja sedang menanti dekat atas sana!

Hopefully aku tak segila macam beliau sebab stress kannnn.pffft!

No comments: