Sunday, April 24

Graduation & Reunion Dinner JSBians

Sebelum bermulanya marathon gambar-gambar gajah manusia melahap makanan yang superb hebat adalah moleknya dimulakan dengan gambar model-model tak bertauliah mempromosi RED WOK Restaurant.pffftttt

Malam Sabtu lepas, kami JSBians telah mengadakan upacara melantak memakan beramai-ramai sempena meraikan pemergian kami final year student dan juga reunion bersama JSBians sekalian.(itu ayat meraikan semacam nak menghalau pulak..HAHA)

Tempat melantak tak payah lah nak sebut lagi.Gambar di atas bukti segalanya.Berminat untuk mengenyangkan perut anda? Sila hubungi model-model nombor yang tertera seperti gambarajah di atas atau klik lah link website Red Wok Restaurant di atas.


Baiklah jangan nak membebel banyak sangat, nah ini hidangan gambar-gambar lantakan kami

Dimulakan meja juniorJsbians yang bakal pergi.....

acara menghisap shisha pembakaran kuali bermula!

selepas beberapa minit bersteam boat acara pose sang sun bear ge.............bu dimulai

sang sun bear mula bergelak tawa

sang sun bear melahap kembali dengan rakus

artis JSB

tiga orang anak sun bear (orang??!)

Sang sun bear dan adik sun bear yang ge.............bu

Beliau kembali melahap..Rakus betul sun bear ini

Anak mengikut jejak ibunya kembali melahap secara rakus

Beralih ke meja super duper senior....

Kerakusan mereka lagi hebat tak terkata

Pasangan bakal berkahwin tahun hadapan.opsssss

Pasangan yang masih kabur bilakah akan berkahwin.Nantikann.HAHA

Abang Gebu Uzir

Tak mampu nak melantak lagi noks!Perut dah full tank habis, aktiviti beradu bermula

Mana tak full tank weh, kau tengok meja full dah macam beruang makan duhhhh..

................

Yang pose duduk tu bukti sebagai perut tak larat nak berdiri, full tank weh!

Pose terakhir paling hot sebelum berlalu pergi

Aktiviti selepas penat melantak adalah

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Akibat frust tak dapat pergi concert adik Justin Bieber hari tu, karok lah sebuah lagu adik Bieber beramai-ramai.HAHAHA

Baby, baby, baby, baby, baby, baby (~~Jozan Maharaja lawak)
Yeahhh, yeahhh, yeahh, yeahh!pfffffffffffffffttttt






pee/ess: Di harap crew Archustic yang lain dari Twintech dan Taylos tidak misunderstood okay.Ini adalah dinner bagi graduation and reunion jsb UKM.Insyallah ex-pengarah sedang berbincang dengan crew dari Taylors date mereka berada di Malaysia.Dan juga JSBians/ex-JSBians yang lain tak dapat join dinner ini pun turut serta next dinner.Aiteee ;)


photo credit to sun bear aka Nur Afieza Azmi & Huzairie Majid
gambar bersama JSB beramai-ramai bakal di upload lagi.....

2 comments:

fara-D said...

Huuuu...crew archustic twintech dan taylor's je ye ingat..
Crew2 ukm yg xdpt join ni tak de pesanan khas pon...sobs...

Suehaily Mohd Jiwa said...

haahah.dia dah sentaphatimaknak dahhh.ye lah yelah.pesanan penaja dah berubah..huuu