Sunday, April 3

Malam Manifestasi Festival Seni UKM 2011



Alhamdullilah semalam selesai sudah majlis persidangan puteri UMNO Malam Manifestasi Seni (eh bukan bukan dah bertukar nama semenjak semestar lepas) Malam Festival Seni UKM 2011.Semua crew begitu jambu pinky gila malam semalam,yang gadis-gadis memang dah serupa puteri UMNO dah.

Tema crew Festival Seni kali ini adalah Pink Bersejagat,Perpaduan Ummah!(Wahhh tiba-tiba ada tema kau!HAHA)

Nah hidangan gambar malam akhir untuk Festival Seni UKM 2011

Puteri UMNO cawangan Bangi Crew pameran
(berdiri dari kiri):Shasha si tembam,Elly si montok,Fieza si Gebu.
(tiada dalam gambar:pemilik camera,Hannah dan tak lupa juga adik Angie)



Usher Omaigod (shasha punya tagline) Pameran.Hambek kau siap buat pose Indian lagi!Tak senohohoh.

Mantan Ko-k photography 2010,Cik Zu (yang lelaki sebelah aku bukan yang berselendang tu tahu!)

Cik Zu memang hebat main SLR weh.Dia setting effect lighting bukan memang hebat ooo.Siap ajar kitorang semalam macam mana nak setting dengan excitednya.Masalahnya kalau ajar aku memang tak paham lah weh.Pakai Sony mana nak sama dengan SLR Canon.Kau tengok effect lighting dia gambar bawah ni ada 6 buju wooo!(Serius semalam Cik Zu excited gila guna SLR kau Hannah!HAHA)


Sedikit pose URTV untuk mendapatkan effect lighting 6 buju!HAHA

Bersama adik junior,Mizan aka ketua persembahan.HAHA.(matilah aku girlfriend kau jeles karang.HAHA)

Walaupun first rehearsal dapat banyak kritikan tapi at the end berjaya jugak event ni yang di handle oleh crew Pengurusan Seni.Salute habis dengan Mizan aka adik junior, first time ooo aku jumpa head of performance yang tabah lagi pensabar weh, kena kritik gila-gila mak tetap sabar noks!Good job weh,good job!


Lagi,lagi,lagi terima kasih banyak-banyak dekat crew pengurusan seni sebab sudah banyak tolong crew pameran untuk Pameran Festival Seni.Sorry tak banyak bagi commitment masa set up pameran,set up malam seni teater dengan seni silat.Apa-apa pun crew pengurusan seni memang terbaik,terunggul dan termantap.Ceh ayat nak touching,masa post-mortem tak nak pulak cakap ayat ni kann.Elly Suehaily ni pemalu orangnya,memang cenggitu lah.HUUUU


ALHAMDULILLAH,GOOD JOB CREW PENGURUSAN SENI
untuk
FESTIVAL SENI UKM 2011!

.....
.....
.....
.....
.....
.....
.....
.....
.....
.....
.....
.....
.....
.....
.....

Akhir kata, tataplah gambar puteri Umno bersama budak cute ni.Wehhh rindu adik aku Raziq.Bila nak balik rumah ni!!



photo credit to Hannah Farhanah dan Khairul Anuar

No comments: