Saturday, April 23

Over Gila JWY!


Bukan main lagi aku tengah busy buat thesis ada hati nak ushar seminit dua Jang Woo Young. HAHAHA.Memang over gila.Dahlah sama umur dengan dengan aku kan!HAHA

Woo Young antara member 2PM yang suara paling sedap tahu?!Serius tak tipu!Ini semua angkara KDrama Dream High lah ni, buat aku jadi gila dengan Woo Young aka Jason.Dream High tu ala-ala Glee kononnya,genre story school musical gitu.Wajib tengok weh!Serius best.



Penat aku nak tengok video just part Woo young ni lama gila,11minit 34 saat tu.Tapi tak apa pun lama, kalau dah suka, lama mana pun den tak kisah.Ye dak?

Okek buang masa kejap tengok video ni.HUHU
Part 3:54 sampai 4:25 memang best dia dance weh!


No comments: